Julkalendern 17 december

I dagens lucka befinner sig herr Snögubbe! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Snön håller i sig och idag när jag gick från jobbet hade det börjat snöa igen! Blir så glad av det! :O))) En av mina kära arbetskamrater frågade om jag skickat julkorten än…hmm…jag har inte ens påbörjat dem! :O/ Det får nog bli en mindre seriös variant detta år och hoppa över den traditionella postvägen!

Brukar ni skicka julkort med posten eller skickar ni mäjl/sms??

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Daniel - svar. tack, vad roligt att höra :)

angående hdr-bilderna ville jag bara visa att man kan använda tekniken utan att få den där särskilda stilen om man inte gillar den eller helt enkelt inte tycker det passar. exemplet på den klassiska hdr-bilden jag gav var inte alls menat som något dåligt exempel, jag är ganska nöjd med den.

jag vet inte heller riktigt vad det egentligen betyder men jag har fattat det som att det är när man har med mer detaljer, i både det som är riktigt ljust och riktigt mörkt, än vad som egentligen är möjligt. Mer än en ensam exponering kan uppfatta.december 17, 2009 – 10:20 e m

Johanna - Fotoblogg! - Härlig bild på lilla snögubben!
Själv sitter jag med julkorten framför mig just nu. Ska skriva adresser på kuverten. Jag har gjort egna julkort i Photoshop som jag sedan framkallat. :)december 17, 2009 – 10:37 e m

Nollan - Så fin han var snögubben :-) Gjorde en liten, liten snögubbe på jobbet idag, men han fastnade tyvärr aldrig på bild.

Och som svar på frågan, både och!december 17, 2009 – 10:45 e m

Anita - Så julfin din blogg är. Har inte hunnit vara ute i bloggvärlden speciellt mycket i december. Ser att du i varje fall hållt i traditionen med julkalender. Många härliga luckor. Och när det gäller julkort så hör jag till den där gamla traditionella typen som kör med den vanliga postgången :)

Ha en skön fredag kväll!

Kram Anitadecember 18, 2009 – 2:42 e m

Patrik - Fin bild 😀december 18, 2009 – 9:55 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*