Julkalendern 18 december

Det är kallt ute nu! Riktigt kallt! Så kallt att man faktiskt inte behöver skrapa bilen längre. Det går att gå jättebra ute för det är inte halt längre! Och vackert är det, det härliga vita landskapet! Jag önskar av hela mitt hjärta att detta håller sig nu i ett par månader framöver!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Dagens lucka är en klädd gran…den är sparsmakat utsmyckad men ändock! :O)))

Jag önskar er en underbar fredagkväll!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Lasseivomma - Grattis till segern i Lördagslinsen, det gjorde du bra.december 18, 2009 – 7:21 e m

Lasseivomma - …och så ser jag att du vunnit fototrissen också, detta är din vecka, gå och köp en trisslott.
Fast där gäller ju ingen skicklighet…Jättegrattis.december 18, 2009 – 7:25 e m

CamillasFoto.se - Otroligt snyggt gjort! Vad har du gjort. Någon textur, målat med en pensel i PS eller? I alla fall så är det skit snyggt.december 19, 2009 – 11:17 f m

Anneli - Tack Lasse! För båda vinstgratulationerna! Ja, kanske borde jag ha köpt en triss men….

Camilla: Vad roligt att du gillar min bild! Detta är bara en naturbild utan något gjort i ps mer än justerat kontrast och färg! Glad gör du mig när du gillar den så mycket! :O))december 19, 2009 – 11:41 f m

Zarah-Lou - Wow! Hur får du bakgrunden att se så ”ritad” ut? 😀
Är det efterarbete eller objektivet/inställningarna?december 21, 2009 – 10:09 e m

Zarah-Lou - Oj, sorry, såg att Camilla ställt ungefär samma fråga.

Frågar detta istället då; vad har du använt för objektiv till denna bild? :)december 21, 2009 – 10:09 e m

Anneli - Zarah-Lou: Japp…det svaret har jag gett till Camilla så det är bara att läsa! :O)) När det gäller objektiv är det ett canon 100 2,8 macro. Kul att du gillar det du ser! Det gör mig glad!!december 21, 2009 – 10:48 e m

Zarah-Lou - Ja, du är superduktig! Du uppdaterar så lämpligt oxå så jag ser dig alltid på tjejbloggs pingsida och klickar mig in här då 😉 Du är typ den enda där i listan som har ditt namn i rosa – för att jag klickat mig in här flera gånger 😀december 22, 2009 – 9:04 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*