Julkalendern 19 december

Idag är det så vackert ute så det gör ont!! Gnistrande vitt överallt….alla träd är fullständigt täckta av frost och snö och solen strålar ner på allt detta och det ser ut som miljoners biljoners diamanter är utkastade på måfå! Kallt är det så klart men det är precis som det ska vara denna årstid!
En årstid att njuta av…till fullo!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Bilden i lucka nummer 19 föreställer min mammas lampskärm som hon varje år sätter upp till advent. Det är min mammas kusin som gjort den och jag tycker den är jättefin! Och för mig strålar den att julen är här! :O))

Jag önskar er en skön lördag. Stressa inte för mycket julhandeln utan försök att njuta av allt istället!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Patrik - Sv. Tack så mycket! Hoppas det går bra med klapparna =Ddecember 19, 2009 – 12:53 e m

Karin - Vilken rolig lampa! Passar ju perfekt så här till julen.
Fina bilder i din julkalender!/ Trevlig helg! / Karindecember 19, 2009 – 2:29 e m

Jingz - wonderful composed photos with beautiful colors and structure.december 19, 2009 – 2:51 e m

vexy - tack så mycket :)
Jag stod länge och velade ang vem camilla var lik, sen när jag väl hävde ur mig att ”du påminner mig om någon” och camilla sa att hon dagligen fick höra att hon är lik nina persson – då föll poletten ner. :)

Dina bilder är som alltid alldeles fantastiska – jösses, om jag ens vore hälften så duktig som du :)
Ha en trevlig helg.december 19, 2009 – 5:04 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*