Min söta mamma

 Det är så otroligt fint väder och jag har önskat att göra porträtt i detta väder men varje gång jag har tid så har ingen annan, eller så funkar inte vädret eller så pajar min utrustning! Idag var jag hemma hos mamma och vädret var perfekt…kameran och allt runtomkring helt och med!! Perfekt tänkte jag och bad min söta mamma ställa upp på lite fina bilder! Hon är så snäll så hon gör det och jag är så glad för det! Jag är jättenöjd med bilderna! Hoppas hon är det också…fast hon är mera kräsen…det brukar människor vara om sig själva! ;O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria - Vilka fina bilder på din mamma. Den första bilden har verkligen vackra färger i sig.
Ha det gott, kram Mariadecember 21, 2009 – 8:04 f m

Michelle - Vilka fina 😀december 21, 2009 – 8:45 f m

Ingela - Otroligt vackra bilder!december 21, 2009 – 7:35 e m

Johanna - Fotoblogg! - Vilka härliga bilder! Mycket vackert fångat på din mamma. :)december 21, 2009 – 8:41 e m

Matilda [myphoto.blogg.se] - GRYMT vackra porträtt på din vackra mamma!december 21, 2009 – 9:19 e m

Frida - Så himla fiina kort!! Du är så duktig faster!!
Jag måste bara säga att detta är världens bästa farmor, och jag älskar henne över allt annat!! <3
God jul på er alladecember 23, 2009 – 4:59 e m

Anna - Hittade hit av en slump.
Många fina bilder, speciellt dessa på söta mamma.

Mvh
Annadecember 28, 2009 – 5:00 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*