Mina katters julafton!

Vippan och Tufsen tyckte båda två att allt papper efter julklapparna var det roligaste på  hela kvällen! Och en härligt kartong att krypa in i…och leka kurragömma i…finns det något bättre? :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Johanna - Fotoblogg! - Katter är så himla söta när de är på bushumör! Man ser direkt på deras ögon när det är bus som gäller, blir alldeles mörka.
Härliga bilder! :)december 27, 2009 – 2:22 e m

Nollan - Åh vilka underbara bilder på finaste katterna :) Och ja, jag förstår dem till fullo om de tar tillfället i akt och gömmer sig lite så där till jul!
God fortsättning!december 27, 2009 – 7:38 e m

LUHLUUS FOTOBLOGG - tack, ja visst e hon =) haha vilka sköna katter du har då, att dom ens får plats där 😉december 27, 2009 – 8:05 e m

Helena Kulle - Nawe så söta, vilken julafton :)
Det är väl det bästa, prassligt papper och fina färgglada snöre :)
Ha det fint.
/Helenadecember 27, 2009 – 8:59 e m

Eva-Lena - Underbara bilder på kissarna, tänk att det så spännande med prasslande papper! Mina hundar var helt crazy här hemma :)

Önskar dig en riktigt god fortsättning/E-Ldecember 28, 2009 – 8:55 f m

Pia - Så söta! Jag älskar sista bilden där katten ligger inuti ett paket!

Vår lilla kattunge attackerade julgransprydnaderna 3 sekunder efter att vi var klara med att klä den! Nu ser inte granen speciellt vacker ut längre…men hon hade kul!

Dina katter är så fina! Vi har en blå perser och en blandras bondkatt/raskatt (tror jag). Vi hittade henne ute och hon är helt kritvit med mjuk halvlång päls och gröna ögon.

Kram Piajanuari 1, 2010 – 7:21 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*