Dovhjorten

Några helger innan jul var jag ute i skogen för att fånga den där härliga snön som hade bäddat in vår värld! Helt plötsligt genom skogen ser jag ett magnifikt djur som stod och filosoferade! Jag passade på att föreviga denna vackra Dovhjort när han så vänligt ville posera för mig!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anni - så fin!december 29, 2009 – 11:59 e m

Kerstin - Vilken ynnest att få en dovhjort på bild. Vad kul att han stannade och poserade.
Vackert foto.
Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.december 30, 2009 – 12:49 f m

shamiiiiizz - wow! riktigt nice foto :) skulle du vara så söt och rösta på mig hos Emmelist? Men bara om du vill. jag e nr 7
http://emmelist.blogg.se/2009/december/finalisterna-i-dagens-blogg-3.html

god natt snygging!december 30, 2009 – 3:59 f m

Helena Kulle - Vacker bild i ett underbart vinterlandskap!
Tack för ditt fina inlägg hos mej. Absolut är det regelbundenheten som är tricket, finns tyvärr inga snabba metoder eller några mirakelpiller.
Du har ju själv gjort det och vet att det funkar :) Att du klarar det igen har jag inga som helst tvivel om, jag hejjar och stöttar dej. Men man måste gå in för det helhjärtat, när man är i balans med sig själv. KRAMdecember 30, 2009 – 9:59 f m

Nollan - Vilken fantastisk vacker bild. Och vilken tur att träffa på en villigt poserande dovhjort, men den anande väl att det var rätt person att posera för. Någon som skulle få till en riktigt underbar bild!
Gott Nytt År!december 30, 2009 – 10:33 f m

Anna - Vilken lycka att vara på rätt plats i rätt ögonblick och få möjlighet att fota ett så vackert djur. Mycket fint vinterporträtt!

mvh
Annadecember 30, 2009 – 4:29 e m

michelle - Ååå va fin bild!december 30, 2009 – 11:55 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*