Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_VERSION - assumed 'TTFTITLES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 26 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DIRECTORY - assumed 'TTFTITLES_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 27 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DEBUG - assumed 'TTFTITLES_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 28 Warning: Use of undefined constant text - assumed 'text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 35 Härliga Vinter » A'la Foto – Fotograf i Linköping

Härliga Vinter

Vilken helt fantastisk vinter vi har! Jag bara njuter varje dag! Cirka tio minus, massor av snö, vitt, vitt, vitt överallt och solsken och blå himmel! Kan det vara ljuvligare?? Jag är så glad att jag bor i ett land som har fyra underbara årstider! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Michelle - Så fint :)januari 4, 2010 – 5:42 e m

Pia - Ja,visst är man tacksam för det!!januari 4, 2010 – 8:18 e m

Johanna - Fotoblogg! - Jag håller med! Finns härliga saker med alla årstiderna. :)januari 4, 2010 – 8:56 e m

Helena Kulle - Åh, vilken är härlig bild.
Vi har fått tillbaka vintern i natt inte så mycket snö som du har, men marken och träden är vita, fantastiskt, så vackert. Hoppas den ligger kvar till helgen, då ska jag ner i Nora Hamnen och fota vinter :)
Ha det bra.
/Helenajanuari 5, 2010 – 7:28 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*