Härliga Vinter

Vilken helt fantastisk vinter vi har! Jag bara njuter varje dag! Cirka tio minus, massor av snö, vitt, vitt, vitt överallt och solsken och blå himmel! Kan det vara ljuvligare?? Jag är så glad att jag bor i ett land som har fyra underbara årstider! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Michelle - januari 4, 2010 - 5:42 e m

Så fint :)

Pia - januari 4, 2010 - 8:18 e m

Ja,visst är man tacksam för det!!

Johanna - Fotoblogg! - januari 4, 2010 - 8:56 e m

Jag håller med! Finns härliga saker med alla årstiderna. :)

Helena Kulle - januari 5, 2010 - 7:28 f m

Åh, vilken är härlig bild.
Vi har fått tillbaka vintern i natt inte så mycket snö som du har, men marken och träden är vita, fantastiskt, så vackert. Hoppas den ligger kvar till helgen, då ska jag ner i Nora Hamnen och fota vinter :)
Ha det bra.
/Helena

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*