Bussolycka! :O((

Min mamma har varit med i en bussolycka idag! Hon var med på denna buss som körde lite för fort på detta vinterlag och inte klarade av att hålla sig på vägen utan körde av! Det var som tur är en kille som kom efter i en bil som stannade och hjälpte till! Han fick gräva med bara händerna i snön för att försöka få ut mamma och de två andra som var med i bussen! Han erbjöd också skjuts! Väldigt gulligt gjort! Härligt med hjälpsamma medmänniskor! :O))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Tyvärr har denna förare varit en dålig bussförare hela tiden och mamma och flera andra har varit rädda när de åkt med honom! Detta var liksom väntat och mamma tänkte ögonblicken innan att det nog kommer hända något! Mamma är väldigt rädd för att åka bil i vinterväglag och skulle aldrig köra själv! Detta gjorde henne inte mindre rädd! Hon var väldigt uppskakad när jag träffade henne lite senare men har inte skadat sig fysiskt!

En liten uppmaning till alla som är ute i trafiken: Kör lugnt och framför allt: kör efter väglaget! Är det snöigt och halt, ja då gäller det att köra lugnt! Mycket lugnt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Michelle - Usch va hemskt tur att inget allvarligt hände. Jag hatar när busschafförer kör som dårar. Det har jag varit med om många gånger. Människorna i bussen flyger nästan omkull. Blir så förbannad ibland att dom inte fattar bättre.januari 6, 2010 – 7:10 e m

Jörgen - Tur att det gick bra, och skönt att höra att det finns hjälpsamma människor.
Kan bara instämma i din uppmaning, det gäller att ha extra marginaler när det är halt.januari 6, 2010 – 9:10 e m

Helena Kulle - Hmm, ja vissa borde verkligen inte få ha körkort! Man får faktiskt anpassa sig lite efter väglag..vilken tur att ingen blev fysiskt skadad, kunde gått riktigt illa. Hoppas lilla mamma mår bättre snart.
Men det var väldigt ”fina” bilder ändå…vackert snöigt landskap.
/Helenajanuari 6, 2010 – 9:39 e m

Kerstin - Vilken tur att det gick bra trots allt. Men synd att din mamma ska behöva vara rädd varje gång hon åker med honom. Ni borde ta ett snack med bussbolaget och framföra klagomål.
Må så gott och krama mamman. :)januari 6, 2010 – 10:07 e m

Mia - Usch vad hemskt.. Tur att det ändå gick bra..

Kram Miajanuari 6, 2010 – 11:46 e m

Kerstin - Ja vissa borde verkligen inte få ha körkort!
Man får faktiskt anpassa sig efter väglag vilket många skiter i….
Hälsa mamma.
Mvh kerstinjanuari 7, 2010 – 9:06 f m

m i c k e s - Skönt med en historia som slutar lyckligt. God fortsättning på det nya året!januari 7, 2010 – 11:53 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*