OJ

…vilket vacker väder vi haft idag! Det har verkligen varit helt magiskt ute! Alla grenar på alla träd, även inne mitt i stan har varit alldeles vita….när man kommit närmare har de varit alldeles taggiga av frostkristaller! Så otroligt vackert! Och då har jag inte haft möjlighet att ge mig ut med kameran! *suck*

Ledsamt men sant…men det har inte hindrat mig från att njuta…och fascineras!!! Vilken årstid! Vilken magisk tid! Frost och snö är verkligen små mirakel!!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Ida - januari 12, 2010 - 8:41 e m

Oj vad fina bilder du tar! Man blir verkligen inspirerad.

Ha en fin kväll!
kram

Helena Kulle - januari 13, 2010 - 9:27 f m

Vackert, ja vintern är allt ett mirakel i sig :)
Här nere försvinner snön mer och mer och snart ser allt bara grått och tråkigt ut.
Ha det fint.
/Helena

Pia - januari 13, 2010 - 11:22 f m

Som du vet vid det här laget så älskar jag dina foton…

Jag tänkte fråga dig lite om råd…

Jag älskar att fota och håller på att spara pengar för att köpa lite fotoutrustning, men vet inte riktigt vad som är bra och inte kostar skjortan. Jag skulle vilja köpa ett nytt zoomobjektiv till min Canon (har just nu EOS 350D men sparar för att köpa EOS 7D). Har du något tips på objektiv?

Dessutom skulle jag behöva en blixt. Fotar helst utan men har insett att jag skulle behöva en blixt för att ta vissa typer av bilder. Har du något tips på bra blixt?

Funderar också på att köpa ett studioset med två blixtar, 2 softboxar och synkkabel från scandinavian foto för 3 100 kr. Tror du att det kan vara ett bra köp?

Vad fotar du själv med?

Hoppas att du har tid att svara på mina frågor.

Kram Pia

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*