Mina absolut sötaste fotomodeller! :O)))

Mina små kissar har fått modella i min studio! Och det gör de ju sååå bra! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Vippan till vänster, brunmaskad Helig birma & Tufsen till höger, blåmaskad Helig birma! Mina fina tjejer! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Pia - Åhhh så söta dom är!!!januari 31, 2010 – 5:54 e m

Anna - Jättevackra katter med underbara ögon. Mycket fina porträtt!

Mvh Annajanuari 31, 2010 – 6:43 e m

Marie Carpe Diem - Underbart vackra missar :-)januari 31, 2010 – 6:49 e m

Nollan - Riktiga proffsmodeller du har! De är så både söta och vackra och vilka ögon!januari 31, 2010 – 7:37 e m

lisa! - åh, sådär såg min kissemiss mamma ut :) jag älskar deras blåa ögon, så himla vackra!januari 31, 2010 – 8:10 e m

marlene - Hejsan! Imponerar varje bild du har tagit! Jag kämpar med att ta kort på mina föräldrars katt som har rasen Ragdoll hon har också blåa ögon men huvudet vrider sig hela tiden eller så blundar hon alltid i kort, har du någon tips eller knep att få katterna hålla ögonen öppna ? :) Mvh Maefebruari 1, 2010 – 2:28 f m

Jenny - Bedårande söta katter du har. Och fina modeller. Här är de inte alls lika villiga att sitta still.februari 3, 2010 – 1:08 e m

Anneli - Varmt tack allihop! Jag blir rörd av alla fina ord och att ni gillar mina bilder så mycket som ni gör! Det gör mig glad och inspirerad!

Mae: För att få katterna att hålla ögonen öppna är det bra att inte använda blixt för det gör att de automatiskt stänger dem! Sedan beror det ju på hur känslig just den katten är! Men har du en extern blixt kan du slå den i taket så ska det nog fungera men det viktiga är att du har ett bra ljus i rummet redan från början så det inte blir sån stor skillnad när blixten kommer! Lycka till!februari 11, 2010 – 11:35 f m

marlene - Jätte tack för tipset ska nog försöka öva mer med katterna men tror de börjar bli van med att jag tar fram kameran :) Mvh Maefebruari 14, 2010 – 4:47 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*