Lisa Nilsson

Igår kväll var jag på en fantastisk konsert med Lisa Nilsson. Hon har en helt fantastisk röst, härlig utstrålning och otroligt vältalig! :O) Dessutom har hon hits efter hits, låtar efter låtar som man känner igen och kan texten på och kan sjunga med eller bara sitta och njuta av! Alla låtar var helt magiska så det är lätt att recensera en sån konsert! Helt suveränt helt enkelt! Och mycket bra låtval! :O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Denna kväll var lite extra speciell för i kören fanns Per-Erik Domargård! Jag och han har gått på musiklinjen på Liljeholmens folkhögskola ihop. Just ihop med honom och några till spelade vi in ”Allt jag behöver nu” av Lisa Nilsson. Jag och en tjej som hette Lisa sjöng och Per-Erik hade lite koll på spakarna om jag inte minns helt fel! Vad jag minns oerhört tydligt är i alla fall han som säger till mig å det skarpaste att inte använda h i varenda ord när jag sjöng! Tack vare hans ord har jag aldrig sjungit ett extra h någonsin mer och jag retar mig på när alla andra gör det…vilket väldigt många artister trots allt gör! Men just där och då var det en dödssynd för mig så! ;O) Skulle vara så roligt att höra den inspelningen igen men jag har slarvat bort den! :O(
Så för hur länge sen som helst stod alltså vi och spelade in en Lisa Nilsson-låt och beundrade henne massor och nu står han på scenen tillsammans med henne! Roligt för honom och det är han väl värd för han är duktig! :O)

Det var trevligt att träffa honom och det var underbart att lyssna på Lisas underbara sånger och hennes fantastiska och unika sätt att tolka sina sånger! Att sjunga på svenska gör allt så mycket naknare men också mycket mera öppet, rakt och ärligt! Hon är en av Sveriges duktigaste sångerskor och har en visskatt som hon dessutom berättar att hon verkligen uppskattar nu för tiden och det är bra att hon är stolt över alla sina låtar!

Och på tal om melodifestivalen….Lisa sjöng det bidrag hon hade med i början av sin karriär och den låten slår ut alla årets bidrag med hästlängder! Det är en riktigt bra låt! :O)) Lyssna på låten här och spana dessutom in hur söt Lisa var 1989! :O)
 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Linda-Pauline - Gud vilken vacker klänning! Ge mig!mars 15, 2010 – 9:43 e m

Pia - Ja den kommer jag ihåg från -89 :)

Det är inget svårt alls att fixa till bloggen så :) Man måste ha wordpress installerat och vara villig att betala lite för just den layouten jag har. Men det finns ju en massa gratis till wp också. Jag är supernöjd!

KRAM!!mars 16, 2010 – 7:24 f m

Jenny Eriksson - Fina bilder!mars 16, 2010 – 10:55 f m

Michelle - Vilka fina bilder du har tagit :)mars 16, 2010 – 7:49 e m

Eva-Lenas Photo - Underbara bilder på en underbar sångerska :)mars 17, 2010 – 9:35 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*