Kallt som attans!!!

Jag bjuder på ytterligare en bild från igår då solen stod högt på himlen och värmde lagom skönt….och vinden lekte lite försiktigt i träden! En härlig dag helt enkelt! Idag däremot…eller rättare sagt ikväll! Bitande iskall kyla…vinden leker inte längre utan snarare piskar…och allt som någonsin tinat fryser lika fort som en miljontedels sekund! Riktigt obehagligt…

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Men i morgon tänker jag mig att översvämningarna ska fortsätta breda ut sig…och solen stråla från en blå himmel med ulltussmoln på! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Maria - mars 22, 2010 - 10:00 f m

Härligt ljus!

Helena Kulle - mars 22, 2010 - 10:58 f m

Mmmm ljuvligt, orden är svåra att finna, underbar bild!
Ha en fin dag.
Helena

Anneli - mars 23, 2010 - 9:45 e m

Tack! Jag tycker själv att det var så härligt ljus så jag var tvungen att fånga det och jag tycker jag lyckats! :O)

Gulligt du är Helena! Varmt tack!

kram!

Laurens Kuipers - mars 25, 2010 - 1:57 e m

Nice light and DOF!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*