Kategoriarkiv: Produktfotografering

Stilleben

Jag har bestämt mig för att börja jobba på och lära mig göra bättre stilleben och det är så roligt! Här kommer mitt första seriösa försök! Vad tycks?

0H6A5998

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Åke Blomqvist - Riktigt fint Stilleben. Du får alltid med så vackra nyanser också. Vad trevligt att du finns kvar i Bloggvärlden :) Jag letade en bild från triss vi deltog i 2014 faktiskt och då dök dittnamn upp. Så jag klickade in på dig. Jag passar på och gör lite reklam, jag ska ta över en utnämning från nyåret… står lite på min sida idag. Stilleben kan också dyka upp där. Det tar jag som ett tips från dig. Jag får önska dig en trevlig helg :)december 16, 2023 – 7:12 f m

Pennor

Jag är inte riktigt nöjd med denna bild och känner mig inte helt okej med att jag laddar upp den. Samtidigt har jag inte energi att göra om den! Jag skulle vilja ha den orangea pennan skarp också! Jag vet, det är en petitess men det stör mig massor! Jag vet inte varför det stör mig för de andra ska vara oskarpa. I övrigt gillar jag bilden! Ska jag göra om den? Vi för se om jag gör det! Jag har ju en perfektionist inom mig men som har försvunnit de senaste åren men som börjar komma tillbaka. Vi får se! Vad tycker ni?

Nu har jag funderat lite till på varför det stör mig och det är nog för att den är i mitten! Det stör harmonin! Måste nog göra om!

pennor

Logga

248. Pennor
(bild 22 av 180)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Alina - Bilden skulle nog må bra av lite mer skärpedjup eller annan position på pennor. Just nu går skärpedjupet mitt på bruna pennan. Det går ju att arrangera de i en rak linje och sedan vinkla kameran. I övrigt gillar tonerna och regnbågsordningen på dem.februari 27, 2021 – 8:02 e m

Åsa K - För mig är det ofta så att det inte är förrän jag laddat upp en bild som jag ser den på riktigt. Den kan se hur bra ut som helst i Lightroom men sedan är jag inte nöjd på bloggen.

I den här bilden gillar jag speglingen av pennorna jättemycket. Att den orange pennan inte är i fokus hade jag inte reflekterat över om du inte skrivit det. Kort skärpedjup innebär ju alltid ett val och att välja den klargula är ett helt rimligt val för mig.

Om det varit min bild och mitt ordningssinne hade jag nog snarare önskat att pennorna varit roterade likadant. Verkligen spännande att vi ser så olika på bilder.februari 27, 2021 – 10:45 e m

Mikaela Bexar - Snyggt med det typ obefintliga skärpedjupet!december 31, 2021 – 1:34 f m

Min favoritdoft

Jag har en väldigt kluven känsla till dofter. Åh ena sidan ÄLSKAR jag vissa dofter, som sprit, bensin, gummi osv och å andra sidan tål jag inte dofter som parfymerade saker som shampoo, lotion, hårspray och vanlig parfym. Jag mår dåligt av dessa dofter och får ont i huvudet och får svårt att se i ljuset, likt migrän. Jag har jättesvårt att hitta shampoo men har ett ett shampoo jag kan ha så. För något år sedan försvann det hårshampoot jag kunde ha och jag var tvungen att leta efter ett nytt. Det blev att köpa många shampoo innan jag hittade något jag tålde för i affären kan de dofta milt och okej men när de kommer upp i håret så bara går det inte! Men jag hittade ett och jag hoppas det aldrig slutas säljas. Jag har också en roll-on som jag kan ha och där slutar listan på parfymerade produkter jag klarar av. FAST, i julas hittade jag en ny doft som jag bara älskar och som jag faktiskt klarar av! Jag är så glad! Det är denna nedan! Dessutom i vacker flaska! Tyvärr har jag inte hittat någonstans de säljer denna. När jag hittade den var den i en presentförpackning till jul så det var ett tillfälligt parti de fått in. Så om någon vet var man kan få tag i denna så berätta gärna för mig! Jag har inte använt denna parfym än för jag använder bara roll-on för båda blir alldeles för mycket!

minfavoritdoft

Logga

199. Min favoritdoft
(bild 18 av 180)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Alina - Flaska ser så annorlunda ut jämfört med övriga parfym. Tråkigt om du inte hittar.
Gillar det jordnära färger på underlägget och backgrunden. Skapar en naturnära känsla.februari 25, 2021 – 7:20 e m