Traditionen fortgår….


Idag har fina Lova varit hos mig för vår årliga tradition med fotografering. Hon bor i Skellefteå så det är en bit att åka ner till Linköping så därför blir det inte så ofta men en gång om året har vi bestämt och detta är fjärde året i rad! Denna gång har vi gjort så mycket och så varierat och det har varit så tokroligt! :O)) Här kommer ett smakprov från dagen och jag kan lova att det kommer flera senare! :O)))))

Tack Lova för en fin dag!
Hoppas verkligen att du inte blir sjuk! ;O)


7 svar till “Traditionen fortgår….”

  1. Ååh va du är gullig!! Men ja, jag veeet! Höjde iaf priset sen sommarerbjudandet. Tyvärr kommer inte kunderna förren jag har sånna här riktiga erbjudanden, och ja, jag vet att man inte ska tänka så, men jag vill ju komma igång. Du vet, jag bor ju i Småland, vi är ju kända för att vara snåla 😉 KRAM!!

  2. Tusen tack för en rolig dag Anneli, och tänk att vi hade tur med vädret IGEN! Du är alltid lika enkel och rolig att jobba med! 🙂

    Ameera, tröjan finns just nu på Indiska! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *