Glamourig Tufs! :O)


Veckans tema på trissen är glitter, glamour och schlager! Jag väljer att visa Tufsen när hon är glittrig och glamourig och på schlagerhumör! :O)))

Trissen är också denna gång en tävling med ett helt fantastiskt pris!! Priset som är ett par biljetter till schlagerfinalen i Stockholm sponsrat av Svenska Spel! Det skulle inte vara helt fel att vinna men då får Tufsen stanna hemma! ;O))

FOTOTRISS

, ,

24 svar till “Glamourig Tufs! :O)”

 1. Ja men lika längesen jag tittade in hos dig också känner jag, hinner knappt med att läsa bloggar nuförtiden 😛 Men lika tjusiga kattbilder som vanligt finns det här. Gillar den i mitten mest!

 2. Där är du! Har saknat dig p trissen. Ok schlager blev det ju inte, men tänkte på Siwan o ”våran katt är traktens skräck, ilsken kavat o fräck”. Men söt o glittrig är den.

 3. Superfina bilder! Kissen ser riktigt nöjd ut med sitt glitter. 🙂 Jag tror inte mina katter hade gått med på att bära ett halsband så fint. 🙂

 4. Riktigt läckert – kanonsnygga bilder.
  Har inte hunnit med nån triss denna veckan , men kan ju inte låta bli att kolla …
  Ha en bra vecka och lycka till.

 5. Strålande vackert! Vacker katt, vacker komponering, vackra vinklar, vackra ögon, vackra färger! Min favorittriss denns vecka!

 6. Men vad fint det blev och tänk om jag kunde få någon av mina gammelkatter att posera så fint 🙂
  Lycka till i tävlingen

 7. Helt underbara bilder, älskar verkligen den längst till höger! 🙂 Har fastnat totalt på din blogg, du är hur duktig på att fotografera som helst! Keep it up! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *