A’la Foto: Studenten

…Sjung om studentens lyckliga dar…

Nu är det dags att börja tänka på studenten…den är nästan runt hörnet! Glöm inte att boka fotograf så snart som möjligt så ni inte missar att få föreviga denna stora dag i ert liv, eller era barns liv! Ni är varmt välkomna att höra av er till mig på anneli (snabelA) alafoto.se för att boka tid. Jag finns i Linköping med omnejd!

Titta gärna in på hemsida för att se flera studentporträtt

www.alafoto.se ->portfolio -> människor -> studentporträtt

På bilden är vackra Sofie!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Miranda - fina bilder :)april 1, 2012 – 3:52 e m

Fotograf Viktoria Wigenstam - Vad kul att du har kikat på min blogg förut! :) vilken träff!
Ja det där svartvita på hunden blev rätt fint faktiskt :) Det är inte så lätt med djur :)april 1, 2012 – 4:36 e m

Becca - Fina bilder!april 1, 2012 – 4:52 e m

Niklas Andersen - Bra tryck i färgerna. Gillar upplägget!april 3, 2012 – 2:22 e m

Tess -Kervefors Foto & Media - Så härligt sommrigt :)april 6, 2012 – 8:46 f m

Jennifer Nilsson - Hej, jag hoppas allt är bra! Jag har inte hört någonting ifrån dig så jag vill bara försäkra mig om att du fått mejlet gällande frågorna till intervjun? :) Ha det fint, så hörs vi! P.s. Vilka två fantastiska studentbilder! D.s.april 8, 2012 – 5:16 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*