Glad Påsk!

Jag vet…jag är försent ute men bättre sent än aldrig heter det väl?? Jag förstår också att ni väntat på en uppdatering, då det varit väldigt tyst här, väldigt länge. Den enkla förklaringen på det är att jag inte haft något internet och det har gjort att min kära blogg ekat tom från uppdateringar…det har känts i mitt hjärta kan jag säga! :O(( Nu blev jag lite desperat så jag har faktiskt lånat en dator för denna uppdatering. Jag hoppas dock att internätet ska ha kommit tillbaka idag hos mig!

Eftersom jag missat påsken ville jag ändå visa det vackraste påskägg jag någonsin fått! Sååå fint! :O)))

Såg nu när jag kollade bloglovin att antalet prenumeranter på denna blogg har stigit under mitt uppehåll och det ganska rejält! Ni är så VARMT VÄLKOMNA hit och stanna gärna kvar och prenumerera på min blogg även när jag börjar uppdatera oftare igen! Det gör mig så glad!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Charlotte/Kreativamamman - Glad Påsk till dig också 😉 Förstår att du gillade det påskägget och så fina färger i bilden!!april 11, 2012 – 11:05 f m

Fotograf Benedikte Bull - For et utrolig herlig bilde! :)april 11, 2012 – 12:46 e m

Becca - Glad Påsk i efterskott :)april 11, 2012 – 2:48 e m

Emma - Glad påsk i efterskott :)april 11, 2012 – 4:34 e m

Eva - Härliga färger du har på din blogg! Fint!april 11, 2012 – 5:51 e m

emma - underbar bild :) älskar färgerna 😀april 13, 2012 – 9:16 e m

smultris - om du bara visste hur mycket jag älskar den här bilden 😀

mina favvofärger i värsta finaste utförandet <3april 15, 2012 – 12:18 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*