Vackra Adine


Idag (läs igår) träffade jag vackra Adine för att fotografera henne i den ljuvliga vitsippsskogen i solnedgången. Det var varken mycket till vitsippor eller sol, det regnade faktiskt hela tiden, även ifall det var väldigt lite! Men vad spelar såna petitesser för roll när modellen är så vacker som Adine är! Och för att inte tala om hennes namn! ADINE!! Så otroligt vackert!

Adine hade med sig sin pojkvän Tom som skulle hjälpa till med reflexskärm och annat (fantastiskt bra jobb gjorde du Tom! Tack snälla för det! :O)) ) så då passade vi även på att ta lite bilder tillsammans på dem! Så lättsamt par att ha att göra med! Bilderna blev därefter och jag är jättenöjd med resultatet! Här kommer två av de första bilderna (är helt säker på att det kommer komma flera ;O) )

Tack för idag! Ni var båda väldigt modiga som stod i regnet och alla buskar! :O))


2 svar till “Vackra Adine”

  1. Tack själv för en spännande och mycket rolig fotografering! Jag kände mig så nöjd efteråt, och du är så duktig! Kram! 🙂

  2. tackar :)! Nepp silver men jag har riktat solen på dem sen har jag redigerat dem lite varmare som jag skulle kalla det:)!har aldrig provat att fota med guldsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *