Coolaste brorsdottern som finns! :O)))

Som ni vet älskar jag  hösten och dess färger och min dröm har varit att hitta en riktigt rödhårig tjej att få fotografera i höstmiljö! Jag har letat och frågat men ingen har hittats så jag har gett upp och tänkt att dyker hon upp så gör hon! Min kära brorsdotter ville att vi skulle göra en liten fotosession så vi bestämde tid och jag skulle hämta upp henne på stan! Hon visste om min dröm och när jag hämtade henne visade det sig att hon hade färgat sitt hår rött dagen till ära!! Sååå cool hon är!!! :O))

Hon är helt fantastisk och jag tycker så mycket om henne…men eldiga brorsdotter! Och då tänker jag inte bara på hårfärgen…hennes humör matchar också! ;O) Jag gissar att hennes mamma och pappa tycker att jag har dåligt inflytande på henne men det kan jag väl aldrig tänka mig! ;O) Detta visar bara hur cool och stark hon är och att hon går sin egen väg!

Jag sitter nu och redigerar hennes bilder och lovar att återkomma med flera snart! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Vera - Vilken härlig hårfärg! Tänk om man hade vågat….oktober 26, 2008 – 8:02 f m

Mona - jippi vilken härlig bild, fullkomligt underbara färger, ett porträtt absolut i min smak.

mona//oktober 26, 2008 – 11:25 f m

Anneli - Vera: Ja, tänk om man vågat!! Den hårfärgen har alltid varit min dröm att ha! Men Frida utmanade mig nu att blondera mig eftersom hon varit gullig att rödat sig för mig! Vi får se om jag vågar! ;O)

Mona: Vad glad du gör mig! Varmt tack!! :O)))oktober 26, 2008 – 11:31 f m

caroline - otroligt fin bild. riktigt skön att titta på.. :)oktober 26, 2008 – 5:41 e m

Jörgen - Ser ut att vara en bestämd ung dam 😉
Blir spännande att få se dom bilderna.

Jadu Anneli, askblont med lite mellanblonda och kastanjefärgade slingor, kanske vore något 😉oktober 26, 2008 – 8:50 e m

Anneli - Caroline: Tack! Vad glad du gör mig! :O)

Jörgen: Japp…en riktigt bestämd ung dam är hon minsann…inte ett dugg lik mig i det fallet! ;O))
Jaha du…så du tror att jag skulle passa i askblont med lite mellanblonda och kastanjefärgade slingor du?? Ja…jag kanske får prova då! :O)oktober 26, 2008 – 11:24 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*