Mitt hjärta

Mitt hjärta fylls till bristningsgränsen varje gång jag ser min ässkade Tufsen! Det är så jag blir överraskad själv så mycket älskar jag henne! Hon är mitt hjärta och min själ allt i ett! Hon ligger ibland på kvällen i min säng och jag sitter i soffan i vardagsrummet…och när hon kommer in i vardagsrummet och jag ser henne känns det som mitt hjärta hoppar över ett slag….jag blir glad ända ner i tårna! Hon är så fin min bedårande lilla Tufs! Dessa två bilder är gamla men jag hoppas att vi kommer få många fina turer i vår/sommar/höst!

Tufsen är en  Helig Birma, blåmaskad och en flicka! Min flicka! Med världens vänligaste ansikte!!
Hennes riktiga namn är S*Possum’s Regina!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mona - Jag vet precis hur det är att älska en katt så djupt. Så var det med min förra katt och det var en otrolig sorg för mig när han dog. Min nuvarande katt har jag inte alls samma ”själsliga” förhållande till, men samtidigt vet jag att man ”växer ihop” med åren. Din katt är så otroligt fin och lyckliga dig och Tufsen som har så otroligt fina omgivningar att ströva omkring i. Miljön i dina bilder är helt fantastisk!januari 24, 2013 – 3:28 f m

Jessica K - Vilka underbara bilder! Vacker katt i vacker omgivning :)januari 24, 2013 – 10:59 f m

Fotograf Annie - Det är något speciellt med katter :) Jag tycket så mycket om min lilltjej också, längtar lite till våren jag med för då ska hon få gå ut för första gången :)januari 24, 2013 – 9:49 e m

Benita - Jag förstår dina känslor för katten. Hon är verkligen söt.januari 25, 2013 – 5:04 e m

Annika - Hon är sååå fin. Jag hoppas ni får många fina stunder utomhus framöver. Mitt hjärta sjunger alltid lite extra när jag ser vackra missar i naturen.januari 31, 2013 – 10:34 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*