Vackra Hjortar


Hjortar är så söta! Vid denna tid på året spenderar de väldigt mycket tid vid utfodringsplatserna. De äter  så klart där men även vilar… De ligger tätt ihop i halmen…förmodligen för att hålla värme! Det är en trygg plats för dem där de får de nödvändiga sakerna från oss människor för att överleva! Då gör det mig så arg att jägare drar nytta av detta och ligger på lurpass vid dessa utfodringsplatser för att skjuta dem! Usch och FY!!! Ja, jag tycker inte alls om jägare och jakten…tanken på att dessa vackra djur inte har någon plats i världen där de kan vara säkra gör ont i mig! Jag vet att många jägare gör mycket gott också men jag gillar det ändå inte! Här, just i denna stund fick de i alla fall ha en paus av trygghet och vila och få fylla på sina energiförråd!


3 svar till “Vackra Hjortar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *