Vinnare


Jag är en verklig vinnare som fått äran att ha denna underbart ljuvliga lilla kisse i mitt liv! Hon är 11 år i år och min ständiga följeslagare och bästa vän. På natten ligger hon tätt intill mig och har min arm som sin huvudkudde. På dagarna är hon ständigt där jag är. På sommaren följer hon med mig när jag åker till landet och vi går på tur i naturen och bara har det supermysigt! Hon är mitt hjärta! Hon är bedårande, min ässkade lilla Tufsen! Hon heter på riktigt S*Possum’s Regina och är en blåmaskad Helig Birma!

Onsdagstema

,

17 svar till “Vinnare”

  1. Ja att ha en katt som sällskap är speciellt, de är varma och mysiga men samtidigt oberäkneliga. Hon är så vacker din kisse!

  2. Jag blir ju alltid helt såld på dina foton av dina underbara katter.
    Och detta är väl ändå en guldmedaljör vad gäller foto ???

    Så bara underbart foto att man vill äga en katt.

    Tjingelingen från Rantamor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *