Ett par…


En tvetydig titel som kan syfta på att det handlar om ett par. Ett par som i brudpar. En man och en kvinna som ger varandra löften att alltid finnas där för varandra! Det kan också betyda ett par som i ett par bilder. Och det var min tanke från början. Här är ett par bilder (som ynglade av sig och blev några fler) från i höstas när sommaren fortfarande visade sig trots att det stod höst i kalendern. Det vackra paret är Charlotte och Johan och platsen är Yxtaholm.

Bröllopsfotograf – Yxtaholm – Vigsel – brudpar – Linköping – Östergötland


7 svar till “Ett par…”

  1. Åhh vilka fantastiska bröllopsbilder du tar Anneli.

    Den översta är ju klockren med skärpan på brudparet, vacker soft bakgrund, vackra färger och det fantastiska ljuset! Du är duktig du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *