Lucka 22: Klä-granen-mys

Idag har jag varit hos min mamma och hjälpt henne klä granen och utfört annat julmys! Det har varit väldigt trevligt och granen blev riktigt fin! Vi började med lite saffransplättar. Till dessa serverades i vanlig ordning hemmagjord, frusen blåbärssylt och vispad grädde! En bra start på dagen!:)

Även fåglarnas matbord var påfyllt i det jättefina huset  men fåglarna saknades! De väntar tills vintern kommer på riktigt! Nu är det för varmt för att de ska söka mat någon annanstans än ute i naturen!

Sedan var det dags att plocka fram alla kulor och allt glitter och då passade jag på att fotografera lite då jag älskar glitter, färger och blingbling!

En och annan tomte fick också vara med…både på bild och i granen!

Jag ser nu att jag inte fått en enda bild på den färdiga granen men, men….ni vet ju hur en gran ser ut (självklart en riktig) och ni vet nu hur en del av julkulorna ser ut så! 😉

Vi passade också på att göra lite kola. Detta är saffranskola. Jag älskar saffran och det är första gången jag gjort kola med saffranssmak. Jag tror inte de kommer bli någon favorit då jag inte gillar varken knäck eller gräddkola (kolasås) och detta bara blev just det med lite saffranssmak i. Det var i min smak alldeles för sött men jag tror att många skulle/kommer uppskatta dem!:)

Vackra Snuttis låg bredvid på pannan när vi kokade kolan. Visst är hon söt? Hon är 18,5 år och är lejonrakad vilket man kanske kan ana på denna bild!

Till sist bjuder jag på en söt liten tomte som jag hoppas skänker lite julefrid till oss alla! I morgon är sista arbetsdagen innan julen är här! Dan före dan!

—————————————————————————–
Flera adventskalendrar hos: * Twiggy, * LottaBeppan AnemonenKerstin

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anemonen - Nej nej här är ingen snö. Bilden är från när de vattnade veden som blev när stormen Gudrun härjade 2005 men bilden togs i år i februari.Idag är allt borta. Bilden föreställer det frusna gräset i diket:Ddecember 23, 2013 – 10:50 f m

Anni - Hög julmysfaktor i dina bilder! Lät gott med saffransplättar, det ska jag nog prova i mellandagarna.
Önskar dig en riktigt skön jul!december 23, 2013 – 11:27 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*