God Jul!


Kära bloggläsare! Idag är det dopparedagen och jag hoppas att ni har det mysigt och som ni vill ha det! Här kommer ett litet julkort till er alla som besöker min blogg! Ni är guld värda och utan er skulle ingen blogg (och knappast bilderna heller) existera så varmt tack!

Jag önskar er alla en riktigt skön julhelg med allt som ni önskar av lugn och ro, glädje, mystik, kärlek och värme! Jag skickar också ut en extra varm och stor kram till er som inte har det helt bra. Ni som känner er ensamma och ledsna. Jag vet att denna helg är extra jobbig för många!

Ta vara på er allihop så ses vi efter julfirandet! KRAM!

MERRY CHRISTMAS!! I wish you all a very happy and enjoyful christmas with peace and love!

På julkortet är min absolut bästa vän, Tufsen! Hon är min ängel, mitt hjärta och min själ! Tufsen är en Helig Birma som är blåmaskad och har ett egentligt namn som är S*Possum’s Regina!

, ,

10 svar till “God Jul!”

  1. Tack för att du gjorde en glad rivstart på min julaftonsmorgon! Blir så glad av ditt fina julkort också!

    Önskar dig en riktigt God Jul!

  2. OH så glad du gjorde mig av din underbara bild. Jag har tyvärr inte det riktiga julhumöret men med lite positiva tankar så skall det gå bra. Julkramar till dig från mig.

  3. Finaste Tufsen! Har hon fått smaka på jullaxen?? Hon ser så nöjd ut….
    Ett fantastiskt fint julkort 🙂
    Önskar dig en riktigt God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *