Kontraster


Det är väl vad livet består av! Idag är det en speciell dag för mig. Och den är väldigt kontrastrik! Sorg, rädsla, glädje och hopp blandat, allt i en enda stor röra! Önskar jag kunde stänga av och inte vara med…bara för en dag! Men livet går vidare och det finns kloka människor (som jag varit tidigare) som säger att man ska fira sitt liv! Fira att man lever över ännu en födelsedag! Vi får se…inget är ju skrivet i sten än…. Men tills dess får ni njuta av lite kontrastrika ränder! Jag tog Helenas uppmaning om nya bilder på allvar och fotograferade mitt helt nya, nyuppsatta duschdraperi! :O)

fototriss_kontraster_randigt

FOTOTRISS


21 svar till “Kontraster”

  1. Jag är inte så mycket för att fira överhuvudtaget, så jag firar inte min födelsedag, mer överlever familjens uppvaktning… Vackert kontrastrika bilder bjuder du i alla fall på, och ett grattis får du från mig!

  2. Man får gratulera både till födelsedag och till läckra bilder 🙂 Där vaknar man till liv innan man kliver in i duschen 😉 Kontratsrika bilder på hög nivå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *