Skjutglad

Jag är inget för skjutvapen men jag har en bild på en sönderskjuten hjort som ligger och blöder. Hjorten är död med halva huvudet bortskjutet och lämnad vid vägkanten av jägarna tills de orkar släpa hem det! Råkar komma på den bilden då och då och den berör mig väldigt illa. Jag kan inte förlika mig med jakt och den bilden är så klart en klar representation för just jakten. Det hade varit ett perfekt bidrag till dagens tema men jag inte lägga in den! Jag tror många skulle bli lika illa berörda som jag! Fyrverkerier är något många gladeligt skjuter i väg men nä, det är inget för mig. Att fotografera fyrverkerierna är roligt med de bilderna har jag ju visat vid årskiftet så det blir ingen repris på dem! Den enda typ av skjuta som jag verkligen gillar är att ”skjuta” med kameran. Och då skulle ju egentligen vilken bild som helst passa temat men det kan vara lite för vitt tolkat! ;O) Så….mitt bidrag till detta svåra tema (verkar som alla fotoutmaningar denna vecka tävlar om att ha svårast tema) blir en konfettiutskjutning. Det är fint och det gillar jag!:)

onsdagstema_skjutglad

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Violen på Brandholmen - Uppiggande bild , den gillar jag! Tack för att du valde den i stället för hjortbilden!
Ha det bra! Nu blir det uppehåll på min blogg drygt tre veckor framöver!januari 29, 2014 – 8:11 f m

ormbunke - Härlig bild från en ”skjutglad” person som säkert vet vad det är att festa ordentligt.Ha de gottjanuari 29, 2014 – 11:24 f m

Hanna - Håller med dig, vapen är ingen höjdare, är totalt emot dem. Superhäftig bild och så skickligt att lyckas fånga konfetti(t)? i luften. Ha en fin onsdag!januari 29, 2014 – 11:50 f m

Anemonen - Ja det var en alldeles utmärkt tolkning. Det där med jakt är tyvärr nödvändigt för olika djurstammar måste hållas i schack. Många arters naturliga fiende är borta. Själv är jag blödig, men stålsatte mig och har varit med på många jakter, och sett mycket. Numera klarar jag det fint för jag förstår varför vi jagar, och det har gjort mig mindre blödig. Naturligtvis måste en jägare vara seriös och ta hand om djuren på bästa sätt. Själv gillar jag som du bäst att jaga med kameran. Ha fin dag.januari 29, 2014 – 12:40 e m

Leena - Glad bild som får mig att tänka på födelsedagsfest eller studentfirande. Mycket bättre än den hemska jaktbilden som du beskrev.januari 29, 2014 – 1:14 e m

Marja - Aa, det är konfetti! Funderade en stund innan jag läste texten. Fint fångat och tänkt. Tur att du inte la ut hjorthuvudet. :)januari 29, 2014 – 2:44 e m

Freja - Konfetti, coolt! Först trodde jag der var ett kassettband som svävade där i luften, men sen såg jag1

Jag är uppvuxen med jakt, för mig är det ett naturligt inslag, även om jag aldrig skulle kunna jaga själv. Men jag äter tusen gånger hellre kött från en älg som levt fritt i hela sitt liv, betat naturligt, inte medicinerats och inte stressats i timmar före sin död genom att fraktats trångt och hört och känt andra djur bli dödade i närheten. Fast det ska vara älg från jägare jag litar på, som jag vet respekterar naturen och djuren.januari 29, 2014 – 8:32 e m

Anita A - Här gäller det att vara snabb på avtryckarfingret för att hinna fånga serpentinerna i luften!januari 29, 2014 – 10:24 e m

Pysselfarmor - Konfetti då är det fest och glam och tjo och tjim!januari 29, 2014 – 10:44 e m

B i r g i t t a - Bra tolkning av temat!februari 1, 2014 – 3:13 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*