Frost


Var på en liten promenad idag och försökte fånga frosten på bild! Det var så otroligt vackert därute…alldeles tyst och bara knastret från mina steg  hördes! Nä..det är ju inte sant för det var en Kråka som skrek hela tiden också..men det var faktiskt rogivande där den cirklade ovanför huvudet på mig och höll vakt!  

Det slog mig att kanske, kanske är detta den årstid som jag älskar mest! Har alltid älskat hösten bäst men jag tror det har ändrat sig för riktigt snöiga dagar eller som idag med ett helt frostigt landskap…det vet i sjutton om något kan slå det! :O)) Trots att bilderna blir mestadels blå! ;O)

,

7 svar till “Frost”

  1. Jädar anåda!! Jag får ju ståpäls av dina bilder hjärtat!!

    Gott nytt år på dig och jag lovar dig att det här nya året ska bli det absolut bästaste någonsin.

    Love!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *