Julkalender: Lucka 24


Idag är det julafton och jag hoppas ni alla haft en underbar dag med nära och kära. Det är många därute som är ensamma och som inte har någon att fira med så jag hoppas ni har skänkt dem en tanke! Kanske till och med låtit någon som är ensam få vara med dig/er och fira! Det kan betyda allt för en människa!

Själv har jag haft en riktigt bra julafton och jag tror att ett mirakel har skett! Kanske till och med två…framtiden får utvisa det! Men jag gillar att framtiden ser ljusare ut nu än på mycket länge!

Idag är det också sista luckan i min kalender och den får Tufsen stå för! Min bästa och ässkade vän! Tack till er som följt min kalender! 🙂

julkalender_24_godjul

Jag önskar er en fortsatt underbar julhelg!

Torsdagstema

, ,

4 svar till “Julkalender: Lucka 24”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *