Frostad snö!


Tisdagens tema är frost och vad passar väl bättre när vintern är som bäst! Det känns som dessa dagar som just varit har varit de bästa vinterdagar som varit på flera år! Det har varit kallt (15 minusgrader cirka) men ändå inte kallt, snön har legat kvar så vackert på alla träd och buskar och det har tillkommit frost! Vintern är magisk när den är på detta sätt! När det är så kallt som det varit så blir inte snön skitig! Inte ens i stan! Och vi får vackra vintervägar att åka på i stället för upptinade saltdränkta vägar! Och kylan gör också att det knarrar så skönt under skorna när man går! 🙂 Hoppas detta håller i sig nu i ett par månader tills våren kommer!

frost_1
Tisdagstema

,

10 svar till “Frostad snö!”

  1. Underbara foton! Man kan se din glädje över vintern i dina bilder, jag som trodde jag var enda vinterälskaren…
    Men säg den glädje som varar, plusgrader hotar komma redan om ett par dagar, sen kanske bara våra vackra foton återstår
    Gott slut och gott nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *