Jag älskar färger!


Ja, det kommer ju inte som någon överraskning för någon gissar jag. Här är två bilder som verkligen illustrerar på bästa sätt vad jag gillar! Dessutom med favoritfärgen gult som huvudfärg! 🙂 Visst blir man glad av färg?

Torsdagstema


17 svar till “Jag älskar färger!”

 1. Absolut blir jag glad av färger. Underbara foton. Dock är jag lite försiktig med färger som inredning men använder det gärna som detaljer. I köket och vardagsrummet byter jag då och då färgtema, det gillar jag. Just nu vankas det oranget 🙂

 2. Kanonfint som vanligt hos dig! Visst blir man glad av färg, det håller jag verkligen med om. Solros är en av mina favoritblommor, så den första blomman som påminner om solrosen är extra fin.

  På metanivå menade jag att jag fotograferar någon som fotograferar, båda gör samma saker, men att jag betraktar honom när han gör det och befinner mig då på metanivå.

 3. JA, man blir glad av färg – även om vi föredrar olika färger, du och jag. Rosa och gult är en tuff kombo.

  Men beige – grå – brun – näe, det kan man bara inte bli glad av …

 4. Svar: Kul du tycker det 🙂
  Gärna ett par av dem bilderna i inlägget jag skrev i förut .. dem blåa fina blommorna!
  Annars gärna några du tycker du vill jag skall använda =)

 5. Svar: Dem är jättefina men nej det är inte jag som tagit dem.

  Okej .. då skall jag leta upp igen och skicka till dig =)

 6. Vilka fantastiska makro bilder. Å japp, man blir otroligt glad av dessa färkickar – rena färgterapin i mörkret just nu:-)

 7. Jag håller verkligen med dig för jag älskar också färg, skillnaden är att du är en mästare på att få till härliga färger på ett sätt som man blir så himla glad och inspirerad av! Ha det bäst! /Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *