Nellie på stenen!


Nellie bestämde sig helt plötsligt att modella lite mitt framför mig och min kamera så hon hoppade upp på en sten och där stod hon och bara såg vacker ut! Det passar perfekt  till dagens trisstema som är i luften för så känns det så högt upp som hon är! 🙂

nellie_hundportratt

Fototriss

,

14 svar till “Nellie på stenen!”

  1. Så vackert ♥
    Minns du vilka inställningar du haft? Jag får aldrig till den där skärpan och krispigheten som du har i dina bilder. Nu har jag börjat lära mig de absoluta grunderna i PS så jag kanske kan fixa och trixa där så småningom. Än så länge förstår jag hur som helst inte alls hur färgerna blir så varma i dina bilder, eller hur du kan använda så kort skärpedjup och ändå inte få gryniga bilder trots att det borde vara ganska mörkt i skogen. Använder du blixt? Du är helt klart inspirerande! Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *