Ljuvliga björkar


Då jag inte mår så bra just nu så har jag ingen möjlighet att gå ut och fotografera träd (trots att det är perfekt väder för det och det finns så fina träd) så jag har fått tagit lite bilder i arkivet och då blev det från en annan årstid. Eller ja, årstider! Jag gillar björken och den hamnar ofta på bild hos mig! Den gör så vacker på bild! Här kommer tre olika varianter på björken!

fototriss_tradFOTOTRISS

,

20 svar till “Ljuvliga björkar”

  1. Visst är det bra att ha ett fotoarkiv, speciellt när man inte mår bra. Hoppas att du kryar på dig!
    Tror att jag tycker bäst om den högra bilden av dina vackra björkfoton!

  2. Så vackra bilder! Jag älskar björkar och fastnade verkligen för mittenbilden. Gräset ser ut som att det blåser och färgerna är så milda. 🙂

  3. Oho det var sommar här och vackra grona bilder o en höstbild. Synd att du mår illa. Hoppas du blir snart frik igen o slipper ut o fota !!!

  4. Som en inbiten vintermänniska måste jag ändå säga att jag längtar lite till sommaren när jag ser dina bilder. Fint trissat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *