Min present till mig själv


Idag gillar jag alldeles speciellt min fina present jag köpt åt mig själv idag! Jag älskar krukväxter och har samlat på olika sorter och i olika perioder! Nu har jag haft en nedgång ett bra tag men intresset har helt plötsligt dykt upp och tagit tag i mig med stor kraft! Jag älskar mina krukväxter och mitt rumsfönster är så fint nu! Just för tillfället samlar jag på olika typer av Clivia, andra intressanta växter som är fina året runt, Schlumbergera och så ormbunkar av olika slag. Så idag har jag haft min stora omplanterardag som är bland det roligaste och vårigaste jag vet och då visade sig att en av växterna växt ur sin kruka så jag fick åka och handla en ny, större! Då passade jag samtidigt på att inhandla en ny fin ormbunke! Här ser ni bilder på denna skönhet! Och kolla hur det ser ut när de nya bladen kommer (det är den där röda knorren). Självklart tyckte katterna att det var jättespännande så Bellebus ville vara med på bild tillsammans med vår nya familjemedlem! :O)

Är det någon som har något spännande i krukväxtväg som ni tror att jag skulle vara intresserad av får ni gärna höra av er!

Det är tröttsamt att vara modell tycker Bellebus även om hon tycker det är roligt! Och hon skulle gärna vilja sätta tänderna i ormbunken!!

Torsdagstema


9 svar till “Min present till mig själv”

  1. Alltid skoj med krukväxter – särskilt på våren när et börjar hända saker! Jag har inte så mycket plats för nya växter tyvärr. De gamla börjar vara så stora. Och så har jag svårt att slänga någon.
    Fina bilder på ditt nytillskott! Kissekatt gör sig väldigt bra där bredvid. Det vet hon säkert.

  2. Vilken vacker grönska och de nya som rullade bladen är ju bara för söta, liksom katten! Men jag förstår att han kan tröttna på att vara modell 🙂 Trevlig kväll! /Lotta

  3. Hej, ormbunkar är spännande och dekorativa, både i hemmet och ute i naturen. Ibland stöter man på fullkomliga skogar av ormbunke och det sätter fantasin i rörelse. Undrar hur det kan gå så bra för dig med kombinationen krukväxter och katter, jag kan inte ha några krukväxter på fönsterbrädorna, katterna anser sig vara självklara ägare till hela ytorna!

  4. Ormbunken är läcker i färg och form. Gillar den ute i naturen, nu ser jag hur fin den är även inne.

  5. Så kul att du kan ha krukväxter trots katterna! Ormbunkar är verkligen dekorativa och du har fått toppenbilder på din nya!
    Jag hade många fler krukväxter förr, men med trädgård att sköta hinns det inte med så mycket grönt inne. Jag har mina hibiskusträd och en del orkidéer, det får räcka. Jo, en gigantisk clivia också – många år gammal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *