När endast trådar finns kvar!

Det är inte mycket mer än själva skelettet som är kvar. Som håller ihop helheten! Men ändå har den en helhet som gör den vacker! Små sköra trådar, nerver, som har sån livskraft trots att helheten sjunger sin sista vers och håller på att förmultna bort i ovisshet och glömska. Nya tar dess plats och inte en tanke kommer skänkas detta blad om ett år, en månad, eller ens en dag… Än kan den fångas av vinden och föras bort en liten bit men ju längre tiden går desto mindre finns det att fånga. Var sitter själen? Sitter den i nervtrådarna eller det yttre skalet? Sitter den i det skal som förut beundrades men som nu försvunnit och lämnat trådarna oskyddade? Har ett litet blad en själ? Sköra trådar som brister. Lämnar hål av tystnad och sorg. Lämnar hål som inte ens vinden vill ta tag i. Hål som växer sig större och äter upp det vackra nätet av sköra trådar som försöker hålla ihop den själ som en gång funnits och kanske fortfarande finns…någonstans!

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Violen på Brandholmen - Vackra bilder och tänkvärd text blir till en fin helhet!
Ha en bra dag!mars 14, 2016 – 9:01 f m

Mias Mix - Wow så vackert!!mars 14, 2016 – 10:07 f m

Magnus - Vad vackert, både text & bild!mars 14, 2016 – 12:18 e m

Anemonen - Oj så vackert och filosofiskt du skriver. Jag blev mäkta imponerad. Jättevackert och tankeväckande det där. Bilderna är också vackra. Tänk att något som ett visset löv kan vara så vackert. Bra jobbat och tänkt här.mars 14, 2016 – 12:32 e m

Annette - Underbara foton, vilken skärpa och så det karaktäristiskt trolska i dina bilder, så fint!mars 14, 2016 – 6:28 e m

Renée - Så vackert! Har en ring som är gjord i fili gran och ser ut ungefär så där. Som svar på din fråga: På bilderna är han dryga sju månader.mars 16, 2016 – 10:51 f m

Åke - Så vackert!!! Kretsloppet :)mars 16, 2016 – 11:59 f m

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - Så otroligt vackra bilder 😀 Tänk vad fin naturen är 😀mars 19, 2016 – 7:53 e m

kiki freese - Ursnygga bilder av mitt favoritmotiv. Älskar sånadär skelettlöv.
/kikimars 21, 2016 – 7:09 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*