Mjölkhuset

Detta är detaljer från ett mjölkhus jag åker förbi lite då och då! Har alltid velat stanna och fotografera och någon gång har jag nog stannat men aldrig fotograferat det! Men idag kände jag att det var dags! Grinden till det ligger cirka en meter från vägen och sedan är det kanske 20 meter upp till själva huset! Jag gick sakta och fotograferade hela vägen upp. Helt fokuserad på uppgiften. Och när jag är cirka en meter ifrån själva huset så hoppar en hare upp rakt framför mig. Han kunde inte varit mer än en halvmeter i från mig. Sklabbahutt vad jag blev rädd! Modigt att den stannade så länge som den gjorde dock!:)

Fredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

AnnaKK - Hej!

Sånt där gammalt/åldrat trä tillsammans med rostiga detaljer är alltid så läckert på bild – och vackraste ljuset hittade du också!

Lite roligt med haren – visst blir man skrämd även av en fredlig sådan, när de överraskar en på det viset! 😀

Svar: ”Den omtalade fotostudion” är exakt det du ser på bilden i mitt senaste inlägg. 😉 Du vet, man blir bara inringd av nån i fotbollsföreningens styrelse som vill att man ska ordna porträtt på spelarna – det var sagt att jag skulle fota utomhus i dagsljus, men det går ju inte så bra när de tränar halvsju om kvällarna… Så det fick bli inne i ett av omklädningsrummen, mot skitfula gadrobsdörrar och med ett någorlunda kallvitt lysrör i taket ovanför. Jag struntar i om det blir bra eller inte, för jag tar inte betalt för det och publiceras bilderna bara i svartvitt och knappt större än frimärken så funkar det ju ändå! :-)

Trevlig fredag och helg på dej!!!mars 18, 2016 – 8:50 f m

Madde - Åh så vackra bilder :-)april 3, 2016 – 5:08 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*