Bloggen fyller 8 år!!

Tänk att jag glömmer alltid min bloggs födelsedag men i år glömde jag den bara med tio dagar så nu tänker jag fira den! För det är en bedrift att ha bloggat med samma blogg i 8 år! Det har gått upp och ner men det har gått framåt hela tiden! Och jag har haft många följare och fått massor av massor av fina kommentarer! Det är så roligt att ha min blogg! Något som är roligt är att gå tillbaka till de gamla inläggen och se hur jag utvecklats och vad som har hänt under åren! Vad jag ser är att jag skrev mera och framför allt mera personligt förr. Det enda som är sig likt är bilderna. Det är en fotoblogg så så klart är bilderna det viktiga och har alltid varit och kommer alltid vara.

Jag hoppas fortsätta ett bra tag till (åtminstone tills bloggen är tio år!) och  jag hoppas att ni följer med mig! Och så klart att många nya hittar hit! :O)

 

Här kommer en bild till fotoutmaningen Tisdagstema (som förvisso var igår men jag glömde bort att det var måndag eftersom det var söndag på måndagen och så tappade jag en hel dag denna vecka! Men här kommer mina årets första blåsippor. Temat i tisdagsutmaningen är genom och detta är fotograferat i genom ett ytterst pyttelitet lärkträd! Man kan också säga att det är rymligt i den där lilla grottan av lärkträdsinramning och då kan jag genast få med samma bild på onsdagstemat och uupsipupps så har jag tagit tillbaka min förlorade dag! :O)

tisdagstema_genom_sippan

Tisdagstema

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Violen på Brandholmen - Grattis både till de 8 åren i bloggvärlden och den vackra blåsippsbilden!mars 30, 2016 – 7:53 f m

BIRGITTA AHL - En mycket vacker bild. Man får vårkänslor…mars 30, 2016 – 8:39 f m

Magnus - Jättesnyggt!!mars 30, 2016 – 9:21 f m

Marit Johansson - Stort grattis! En fantastisk bild dessutom :)mars 30, 2016 – 9:42 f m

Paula i pörtet - Jisses vad säger man? De tjusigaste blåsipporna jag skådat! Helt underbart vackert foto, vad du kan! Grattis på 8-årsdagen, jag har bloggat 8 år under egen domän men höll på något år innan också. Anledningen till att jag fortsätter när så många väljer att sluta och bara finnas på sociala medier är just att det är så roligt att kunna ha allt samlat och läsa bakåt och så förstås alla goda kompisar man fått genom årenmars 30, 2016 – 3:19 e m

Ulrika Landin - Vilken underbar bild!!mars 30, 2016 – 5:36 e m

Madde - Wow vilken vacker bild och Grattis bloggen. Självklart följer jag dig vidare <3april 3, 2016 – 5:14 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*