Prinsessan Bina fyller 15 år idag!!

Hipp Hurra för prinsessan Bina idag! Det är nämligen hennes födelsedag! En födelsedag som är extra välkommen då det såg väldigt mörkt ut i vintras för henne. Hon var mindre, åt nästan ingenting och mådde inte alls bra. Hennes värden var katastrofala och veterinären hittade inget fel. Hon hade väldigt låg hjärtfrekvens. Så låg att veterinären inte trodde hon levde! När hon var hos veterinären flyttade hon inte på sig i onödan utan låg snällt utan att säga något när de undersökte henne. Detta tillsammans med värdena fick veterinären att tro att det var slutet för min prinsessa. De rådde mig att låta henne få somna in men jag vägrade! Jag såg nämligen livsgnistan kvar hos min prinsessa och jag skulle aldrig låta någon sluta sitt liv för att det är lite jobbigt för mig! Så hon fick flytta hem till mig (innan hade hon bott hos min mamma de senaste 7 åren) och mina åbäken. Tack vare detta så började hon äta, och gå upp i vikt. Hon blev mera pigg och började även leka. Nu mår hon rätt så bra faktiskt, peppar peppar ta i trä som de säger!

Så idag har vi ätit gott, lekt, kelat massor och så klart fotograferat födelsedagbilder i samband med leken! Så här kommer några bilder från dagen! Visst är hon vacker min prinsessa?

Min prinsessa Bina heter egentligen S*Carobb’s Sweet Bambina och är en blåsköldpaddsmaskad Helig Birma som nu idag blivit 15 år!! Jag älskar dig min fina Bina!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*