Ser du min blogg?


Jag har en fundering angående min blogg. Detta är något jag funderat på länge! Jag har haft min blogg från 2008 och de flesta år har jag bloggat varje dag och jag har haft en trogen skara följare och faktiskt haft turen att få många kommentarer. Nu har jag inte mått bra på väldigt länge och det har inskränkt på bloggen och bildskapande vilket gjort att jag faktiskt inte bloggar lika ofta. Jag bloggar aboslut inte varje dag men försöker åtminstone några dagar i veckan.  Jag har så klart märkt att besöken i bloggen minskat och kommentarerna har nästan helt slutat. Detta gör så klart att jag inte får upp lusten att posta så mycket då gensvar är trevligt och peppande och gör att man vill ge mer!

Så nu undrar jag. Är det någon mening med att fortsätta med bloggen? Finns det någon därute som tittar in här? Finns det någon som ser framemot att få se nya bilder?

Min önskan är att om du är härinne och ser detta, snälla lägg en kommentar så att jag vet att du sett. Du får självklar också dela med dig av dina tankar angående min blogg! Det skulle glädja mig!

 

kossor

Jag har inte bestämt mig för att lägga ner bloggen utan detta är mera en utvärdering om intresse finns att jag fortsätter! Så snälla, GE RESPONS! Om så bara säga hej så jag vet att ni varit här!

,

9 svar till “Ser du min blogg?”

 1. Du visar alltid snygga bilder och det skulle vara synd om du slutar med bloggen. I ärlighetens namn får jag medge att jag själv varit hemskt dålig på att lämna kommentarer. Ha en bra vecka!

 2. Jag kikar in här och njuter av lite ögongodis då och då 🙂 Jag vet hur otroligt betydelsefullt det är att få någon slags respons på det man skapar på bloggen. Ska verkligen försöka komma ihåg att lämna några ord efter mig när jag kikar in ibland 🙂

 3. Hej svejs! Det är väl ungefär där jag är i mitt bloggande också. Gör ett ryck ibland och sedan tryter orken. Nu skriver jag kanske lite mer än vad du gör och när jag tittar bakåt blir jag angenämt förvånad över mina inlägg. Inte så himla dumma om jag får säga det själv. Men nu för tiden ska man ju väga varje ord på guldvåg för att inte bli stämplad som både det ena och det andra och det tar lite bort glädjen kan jag tycka.
  Kanske ska man vara mer aktiv på andras ”event” typ Triss och Fredagsblommor och allt vad de heter men jag vet inte, det ligger inte för mig att ragga på det sättet.
  Det finns ju några renodlade fotobloggar som nått svindlande höjder i antalet besökare men frågar du mig så förstår jag ibland inte varför.
  Jag har ju min lilla ”besökarlista” till vänster på min sida och där kan jag se hur många besökare jag har även om jag inte får några kommentarer och det har minskat avsevärt det sista. Kanske för att jag inte har varit tillräckligt flitig? Jag vet faktiskt inte.

 4. Jag är inne ganska ofta! Jag är dock dålig på att kommentera bloggar, inte bara din. Tror det har blivit så i blogg-världen tyvärr. Jag har aldrig några kommentarer på min längre men jag bloggar ändå hihi, mest för min egen skulle för det är ett intresse 🙂 Gillar att posta bilder och det vet jag att du också gör 🙂

  Tycker du ska ha kvar den!
  Ett deisignbyte på bloggen så får man alltid lite ny energi! Får då känns det nytt igen! Både för läsare och kanske dig själv 🙂
  Kram

 5. Länge sen jag var här sist. Jag är själv inte så aktiv. Man hinner inte liksom med. Allt tar sin tid. Fast foto är så kul. Jag gillar verkligen dina bilder. Och en blogg är nåt mer där man kan uttrycka med text och bild.

 6. Hej!

  Jag ser din blogg och går gärna in och tittar på dina bilder. Du är en så duktigt fotograf och dina bilder är alltid så vackra.
  Jag får ibland upp säkerhetsvarning på din blogg (varning för skadligt innehåll) och idag trotsade jag varningen och vill gärna berätta det för dig. Kanske får andra också detta och törs därför inte gå in på din sida?
  För några år sedan råkade jag ut för detta på min blogg, och jag blev inte av med vad-det-nu-var utan fick starta om en ny blogg.

  Oavsett om du väljer att fortsätta bloggen eller inte så önskar jag dig hälsa och välmående. Det är det viktigaste. Får bloggen inte dig att må bra så är det nog i alla fall dags att pausa. Kram!

 7. Håller med Charlotta om att hälsa och välmående går först! Önskar dig verkligen båda delarna! Angående bloggen kikar jag in lite då och då. Jag är ingen bloggtittare egentligen men gillar verkligen dina foton! Gillar egentligen inte att surfa över huvud taget, men din blogg gillar jag Det är härligt att titta runt på alla fina foton
  Ta hand om dig!!

 8. Jag tittar in nästan varje dag och du vet vad ja tycker om dina bilder… Jag tok älskar dem! Puss till dig ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *