Tungan rätt i munnen!


Självklart ville Bellebus assistera när jag fotograferade vitlöken (bild från igår) men jag tyckte hon var lite i vägen och då räckte hon ut tungan åt mig!! Den lilla tokiga kissen! <3

tisdagstema_tokig_bellebus

140: Hålla tungan rätt i mun
(bild 5 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Tisdagstema

, , ,

7 svar till “Tungan rätt i munnen!”

  1. En som alltid helt underbar bild på en av dina vackra katter. Är så glad att du är med i fotoutmaningen 365 Foton och att jag återigen kan ta del av dina bilder, du är ju som jag vet en väldigt duktig fotograf.

    Svarade på dina kommentarer hos mig men vet inte om du kan se dem utan att gå tillbaka till mig. Det fungerar för de som har wordpress men det ser du inte ut att ha. Hur som helst, jättekul att du är med, det är roligt, det triggar kreativiteten och lockar till att fotografera mera plus den så värdefulla kontakten med övriga deltagare. Viktigt bara att inte se det som en tävling eller att känna sig stressad för att man ”ligger efter”. Själv gjorde jag mitt första inlägg igår och nästa får bli när jag har en bild jag är nöjd med. Lycka till Anneli, ha roligt och tänk positivt, det försöker iallafall jag att göra även om svackor kommer ivägen ibland 🙂

  2. I vanliga fall gillar man inte att någon räcker ut tungan till en, men i det här fallet var det ju perfekt. Väldigt söt katt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *