Off season


Julstjärnan är en vacker växt men den tillhör jultiden! Det är inför julen den marknadsförs och det är inför julen det handlas otalet sådana i många hem. Och det är tack vare julen det finns kvar en och annan i hemmen runt om i landet! Denna finns hos min bror! Jag tror inte den kommer fortsätta finnas kvar men för er andra kan jag tipsa om att julstjärnor är jättefina som gröna buskar! Ställer ni ut dem i sommar blir det jättestora och så vackert och friskt gröna! Sköts de rätt går de att få att blomma om men det är lite svårare! Men för denna på bilden är det nog färdigt snart!

julstjarnan

229: Off season
(bild 25 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Tisdagstema

, ,

7 svar till “Off season”

  1. Jättefin bild på en blomma som verkligen pryder sin plats, faktiskt inte bara till jul. Även om det tenderar att bli så.
    Kul att du också kör lite tisdagstema, det har glesnat i leden …

  2. Fint ljus i bilden och kul att den hängt med så här länge. Jag har haft en på köksbordet men idag fick den åka ut och istället köpte vi en krysantemum.

  3. Länkar andra bloggen i den här kommentaren då ;). Jag kan inte ha julstjärnor för de är lite frusna av sig och jag bor i ett för kallt hus så de trivs inte. Egentligen är de röda toppbladen inte själva blomman utan blomman är det där lilla gula som finns i mitten av julstjärnans ”blomma”.

  4. Julstjärnor trivs inte hos mig, eller om det är jag som sköter om dem för dåligt för de vissnar efter bara någon vecka, så jag är full av beundran över att denna blomma fortfarande är så fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *