Vinterpromenad!

Hissen i mitt hus har fixats till och det har tagit två veckor. Under dessa två veckor har jag och katterna bott på landet hos min mamma. Det har varit supermysigt. Mina stadskissar har aldrig varit ute och gått i snö men under dessa två veckor har de fått testa på det! Det har varit både spännande, skitläskigt, jobbigt och roligt! Här är det Bellebus som tar chansen! Faktiskt var hon den modigaste för hon var den enda som gav sig upp på snön och inte bara höll sig på de skottade vägarna! Dock höll inte snön för henne så var tredje steg ungefär, sjönk hon i genom! Det såg så roligt ut och varje gång blev hon lika överraskad! :O)

Hissproblemet är också anledningen till att det varit ganska tomt här inne på bidrag men nu är jag på gång igen! Jag har fotograferat under dessa två veckor så bilder har jag i alla fall nu!

vinterpromenad

334. Vinterpromenad
(bild 48 av 365)

logga18

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria - Åhh vilken fin bild <3mars 24, 2018 – 12:55 f m

Arletta Ellington - Jag känner igen mig från häromdan när jag försökte gå på skaren. Ibland bar den. Ibland sjönk jag igenom. Katten kanske har det lite lättare, men hon vet hur det är med snö.
Ellinigtonmars 24, 2018 – 8:40 e m

Eva - Hej och kul att du är tillbaka. Vilken fin bild på din kisse. Skönt att hissen är igång igen.mars 25, 2018 – 9:54 f m

Maria W - :) Det är otrevligt att bli kall och blöt om tassarna!mars 25, 2018 – 4:46 e m

Janicke - Fin bild på mycket vacker katt! Vilket äventyr för dem att plötsligt vara i en helt ny värld.mars 27, 2018 – 10:01 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*