Dovhjorten


Några helger innan jul var jag ute i skogen för att fånga den där härliga snön som hade bäddat in vår värld! Helt plötsligt genom skogen ser jag ett magnifikt djur som stod och filosoferade! Jag passade på att föreviga denna vackra Dovhjort när han så vänligt ville posera för mig!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se


7 svar till “Dovhjorten”

 1. Vacker bild i ett underbart vinterlandskap!
  Tack för ditt fina inlägg hos mej. Absolut är det regelbundenheten som är tricket, finns tyvärr inga snabba metoder eller några mirakelpiller.
  Du har ju själv gjort det och vet att det funkar 🙂 Att du klarar det igen har jag inga som helst tvivel om, jag hejjar och stöttar dej. Men man måste gå in för det helhjärtat, när man är i balans med sig själv. KRAM

 2. Vilken fantastisk vacker bild. Och vilken tur att träffa på en villigt poserande dovhjort, men den anande väl att det var rätt person att posera för. Någon som skulle få till en riktigt underbar bild!
  Gott Nytt År!

 3. Vilken lycka att vara på rätt plats i rätt ögonblick och få möjlighet att fota ett så vackert djur. Mycket fint vinterporträtt!

  mvh
  Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *