Bellamöte


Idag har jag mitt sista styrelsemöte med Bella och det tycker jag är jättetråkigt men andra vill in och då är det bara att acceptera! Huvudsaken det blir en bra styrelse och det hoppas jag verkligen! Tjejerna är i vilket fall som helst här i Linköping för i morgon ska vi ha årsmöte och det ska bli intressant..och trevligt! För är det något bellor är så är det trevliga! :O))) En trevlig kväll ikväll och i morgon hoppas jag bli ännu trevligare! :O)) 

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Nu ska jag minsann sova lite innan det är dags för morgondagens aktiviteter!


4 svar till “Bellamöte”

  1. Vilka underbara bilder ifrån er kväll :). Jag kan tänka mig att ni haft jätteskoj!! Vad tråkigt om du inte blev kvar i styrelsen om du själv ville det :(.. men kul måste jag säga om det finns så många nya i föreningen som vill vara med i styrelsen nu, det var ju inte alltför lätt tidigare att hitta styrelsemedlemmar..

    KRAM på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *