Bella från gårdagen


Lite bilder från gårdagens årsmöte och mat med BellaPictura! Första bilden är Sara som har lite väldigt bra lekar med oss!  Hon är en riktig klippa och en född ledare! Bella har tur som har henne!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Sedan är hon helt knasig också men det är en HELT ANNAN SAK! ;O)) På andra bilden av dessa tre är söta Lena på restaurangen och nästa bild är Annelie som visar hur det går till på en fototräff och Lena som är imponerad av hennes konster! :O)) 

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Sist men inte minst är det underbara Fia på bild! En fantastisk tjej som jag bara blir så glad av! Ett stort leende får jag på läpparna när jag är med henne!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Det var en massa andra härliga tjejer med på denna träff som jag fått lära känna lite mer och det har varit underbart! Det har varit både upp och ner och visst finns det lite sorg över denna helg men mest är det lycka att få umgås med detta härliga gäng! Jag är så glad att jag är medlem i Bella!


3 svar till “Bella från gårdagen”

  1. Vilken härlig helg ní verkar kvar! Energi och glädjegivande! Kram på er allihopa och hälsa dem från mig att jag blir glad över att se hur glada ni är 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *