Min sida går under namnet A'la Foto just för att mitt namn är A som i Anneli & la som i Larsson! Enklare än så kan det inte bli! Men som så mycket annat är detta dubbelbottnat för namnet syftar också på att denna sida är en meny, a'la carte, av olika bilder så för dig är det bara att läsa den och välja vad du för dagen är sugen på!

Jag finns i hjärtat av Östergötland! Närmare bestämt Linköping!

Jag älskar att fotografera & jag är ute i naturen så ofta jag kan.. Mina motiv varierar helt beroende på vad som kommer framför linsen! Det finns få saker som är så rogivande som att vara i naturen med kameran med målet att fånga den lilla världen som finns där utanför och som vi i vår vardagsstress så lätt missar. 

Ett annat av mina stora intressen och något som både tilltalar mig och min kameralins är att fotografera människor! Alla typer av människor i alla typer av situationer! Vardag, fest, dop, bröllop, student...ja vad det än må vara så vill jag vara där och fånga ögonblicket för dig att spara!

Alla människor gör sig framför kameran och det är det som är utmaningen...att fånga själen och inte bara det yttre! Jag vill fånga glädje, sorg, skönhet och även fulhet... Mina bilder ska förmedla känslor.

Ett annat stort intresse jag har är att sjunga. Jag sjunger allt från klassiskt till pop men det jag älskar mest är jazz. Improvisera är så roligt! Att beröra människor med min röst är något så helt otroligt så det är obeskrivligt! Så jag kombinerar detta genom att vara både fotograf och sångerska vid bröllop, dop och andra tillställningar.

Jag hoppas att just du hittar något som du kan njuta av och som kan fylla din dag med vad just du behöver! Något som gör att du kommer tillbaka ofta...när du känner att du behöver en färgklick att pigga upp ditt liv med...eller lite lugn och ro för hjärtat! Eller bara njuta av vackra bilder! :O)

VARMT VÄLKOMMEN!

© copyright A'la Foto 2010 -