A'la Foto – Fotograf i Linköping bio picture
 • Välkommen till A’la Foto!

  Vad roligt att ni hittat hit till mitt lilla tillhåll på nätet. Här kommer ni hitta vackra bilder som främst kännetecknas av ljuvliga, starka färger och stormande känslor men även mjuk romantik!

  Titta runt och njut av allt uppiggande och om ni får lust får ni gärna lämna en liten kommentar så jag vet att ni varit här!

  Och vill ni se ännu mer och fler av mina bilder finns det massor på min hemsida: www.alafoto.se

  Ha en fin dag!

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Arbetsmyra

Jag såg ett program häromdagen om myror. Det var väldigt intressant att se hur det går till i den världen. Den är brutal och egentligen vidrig då arbetarmyrorna styckar sönder de drottningar som inte är den rätta! De hoppar på och biter och sliter sönder honorna och på så sätt styckar och äter upp alla tills det bara finns en kvar som enväldig härskare. Hon har massor av myrmän som lyder under henne! Bland annat arbetsmyrorna som ansvarar för att fixa mat. Här har jag träffat på en arbetsmyra och han sliter och sliter med ett för honom gigantiskt byte! Han tappade det flera gånger men envis som synden kämpade han på och tog upp det igen! Jag erbjöd att hjälpa till men det ville han inte lyssna på så han fortsatte kämpa! Han kämpar säkert än!

 Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Michelle - augusti 24, 2016 - 6:56 e m

Häftiga bilder. Myran ser ju ut som en jätte haha.

Fina Evelina!

Jag är och har varit urusel på att blogga det jag har fotograferat i år (och även tidigare år dessvärre) men jag tänkte att jag skulle ta igen det lite nu så jag börjar med Evelina som jag fotograferade i maj. Jag hade en superbra plan men naturen ville inte som jag så den föll helt platt! Det blev till att improvisera och det visade sig gå alldeles utmärkt! Här kommer några bilder från denna vackra vårdag!

Porträttfotograf – Linköping – A’la Foto – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Paula - augusti 20, 2016 - 4:13 e m

Du är en lysande fotograf, vilken vacker flicka! Men, jag tror baske mig att du skulle lyckas göra även en gammal finnkäring till en snygging, det handlaget har du. Och mina rynkor, dom gillar jag ju, det enda jag inte kommer överens med är dubbelhakorna, Bakgrunden är så skirt grön och fin, verkligen våraktig!

Ljuvliga bigarråer

Jag har denna sommar insett att jag älskar bigarråer! Det är så underbart gott! Dessa är köpta i Väversunda och väl värda sin vikt i guld!

bigaraer

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Dagny - augusti 18, 2016 - 8:29 f m

Det såg verkligen gott ut, härlig bild!

Tovegranfeldt - augusti 18, 2016 - 10:07 f m

men gud vad gott!

Beppan - augusti 18, 2016 - 5:37 e m

Favoriter hos mig med!
Snyggt fotat.

Respekt mellan djur och barn

Jag tycker det är så oerhört viktigt för barn att få växa upp med djur. Dels för att barn ska utsättas för saker så de blir mera motståndskraftiga när det gäller allergier men också för att det är ett av de bästa sätt att lära barn att visa respekt och ta hänsyn. Det är viktigt att vuxna är med och hjälper barnet att förstå var gränserna går när det gäller att klappa ett djur. Jag har sett en film som finns på facebook där en liten tjej står och slår en katt i ansiktet om och om igen och till slut tröttnar katten och hoppar upp i tjejens ansikte och säger ifrån. Förmodligen med klor ute för att markera. Och detta står en annan, förmodligen vuxen, och spelar in. Det är så fel och idiotiskt på så många nivåer. Det är synd om flickan som inte fått lära sig var gränsen går. Hon kommer växa upp gränslös och kanske förlorar all empati och det är absolut synd om katten som blir misshandlad.

Barn behöver lära sig ödmjukhet och respekt för både natur och djur och att ha en katt eller en hund hemma gör att barnet får mycket av detta gratis! Det är också viktigt när barnet träffar djur att vuxna är med och visar hur man ska beté sig för att djuren ska trivas! Inget barn kan detta helt automatiskt från början utan lär sig det genom att bli visad hur man ska göra!

Här träffar Saga sin kompis Sixten. Sixten gillar uppmärksamhet och Saga, som bara är ett år har inte riktigt den där gränsen inpräntad i sig än, men här får hon lära sig av morfar hur man ska göra och se sedan hur fint de har det tillsammans!

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Dagny - augusti 17, 2016 - 6:15 f m

Det var ljuvliga / fina bilder.

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - augusti 17, 2016 - 5:13 e m

Mysigt 😀

FREEDOMtravel - augusti 17, 2016 - 7:31 e m

Men så fina de är tillsammans! Härligt att se! Visst måste barn lära sig hur man beter sig med djur. Vissa djur säger ifrån. Men jag har också hört om marsvin som blivit ihjälkramade…

SigridfraEnget - augusti 18, 2016 - 8:17 e m

Underbart mysiga bilder! :-)