A'la Foto – Fotograf i Linköping bio picture
 • Välkommen till A’la Foto!

  Vad roligt att ni hittat hit till mitt lilla tillhåll på nätet. Här kommer ni hitta vackra bilder som främst kännetecknas av ljuvliga, starka färger och stormande känslor men även mjuk romantik!

  Titta runt och njut av allt uppiggande och om ni får lust får ni gärna lämna en liten kommentar så jag vet att ni varit här!

  Och vill ni se ännu mer och fler av mina bilder finns det massor på min hemsida: www.alafoto.se

  Ha en fin dag!

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Julkalender: Lucka 11

Här kommer min ”Gubbe och Gumma” i utslagen blomma! Visst är den vacker? Knopparna ser du här!

julkalender_9Titta in hos Åke och hans julkalender! 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Åke - december 9, 2016 - 4:39 f m

Åh så vackert du har det, vi har bara julstämning i halva huset… jag ska ha ihop matsalen till varje pris, nu måste jag jobba i mitt ordinarie arbete en vecka… och beredskap tills torsdag står på schemat till nästa vecka… sedan blir jag ledig i sju dar före jul. Fotografering och bloggande tar stryk nu… Jag har sett en sådan blomma i ett fönster :) Dom är så fin, så kul du visar upp den :) Jag har tittat till dina andra luckor och bli glad över hur fint du visar upp julen :) Jag ska visa upp en bild på vår gran som barnet klädde i helgen… som vi har på en uteplats… vi växlar mellan vit och röd :)

Julkalender: Lucka 9

Idag har det varit stor fotografering med katterna inför julen! Massor med fina bilder blev det. Jag kan stolt säga att jag har väldigt proffsiga katter som är så otroligt duktiga och snälla! Här är det Pinocchio som sprider sin charm! Fina Pinocchio!! <3 Tack till snälla Adine som assisterat och umgåtts med oss idag!

julkalender_8

Titta gärna in till Åke och hans kalender! 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!