A'la Foto – Fotograf i Linköping bio picture
 • Välkommen till A’la Foto!

  Vad roligt att ni hittat hit till mitt lilla tillhåll på nätet. Här kommer ni hitta vackra bilder som främst kännetecknas av ljuvliga, starka färger och stormande känslor men även mjuk romantik!

  Titta runt och njut av allt uppiggande och om ni får lust får ni gärna lämna en liten kommentar så jag vet att ni varit här!

  Och vill ni se ännu mer och fler av mina bilder finns det massor på min hemsida: www.alafoto.se

  Ha en fin dag!

  • Facebook
  • RSS

Stilleben

Jag har bestämt mig för att börja jobba på och lära mig göra bättre stilleben och det är så roligt! Här kommer mitt första seriösa försök! Vad tycks?

0H6A5998

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Åke Blomqvist - Riktigt fint Stilleben. Du får alltid med så vackra nyanser också. Vad trevligt att du finns kvar i Bloggvärlden :) Jag letade en bild från triss vi deltog i 2014 faktiskt och då dök dittnamn upp. Så jag klickade in på dig. Jag passar på och gör lite reklam, jag ska ta över en utnämning från nyåret… står lite på min sida idag. Stilleben kan också dyka upp där. Det tar jag som ett tips från dig. Jag får önska dig en trevlig helg :)december 16, 2023 – 7:12 f m

Evelina 30 år!

Söndagen den 19 februari fyllde min brorsdotter 30 år och självklart var det firande! Vi var bjudna på restaurang som hade specialöppet för oss! Maten av supergod, stämningen var trevlig och miljön mysig! Kunde inte bli ett bättre firande för min fina brorsdotter! Här är lite bilder från ”kalaset”.

Jag ville så gärna ha en bild på mig och Evelina så denna har min brorson Marcus tagit! Tack snälla för det!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Glad påsk

Jag har nog inte presenterat min lilla kattunge Trassel härinne. Detta är min nya familjemedlem Trassel som är en Brittisk långhår. En fullständigt galen kisse med så mycket energi och egen vilja att man blir matt minst en gång om dagen. Men också så fylld av kärlek till detta lilla monster! För er som vet som har jag haft väldigt mycket krukväxter. Det är något som har fått minska drastiskt sedan jag fick henne! Nu gapar vardagsrumsfönstrets bräda tomt och där är hon ofta och ligger och bråkar! Men jag älskar henne och är så glad att hon är min!

Här har vi försökt skapa fina påskkort tillsammans. Gick ganska okej ändå! Jag hoppas ni haft en bra påsk i det underbara vädret!

0H6A55140H6A55190H6A55200H6A55260H6A55290H6A5544

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anna-Maria - Vilken liten sötnos! Och väldigt fina påskkort blev det! :)april 20, 2022 – 7:55 f m

Åsa - Åh vilka ljuvliga kattbilder. Jag älskar den tredje, där nästan bara ögonen syns.april 20, 2022 – 8:11 e m