Masthead header
A'la Foto – Fotograf i Linköping bio picture
 • Välkommen till A’la Foto!

  Vad roligt att ni hittat hit till mitt lilla tillhåll på nätet. Här kommer ni hitta vackra bilder som främst kännetecknas av ljuvliga, starka färger och stormande känslor men även mjuk romantik!

  Titta runt och njut av allt uppiggande och om ni får lust får ni gärna lämna en liten kommentar så jag vet att ni varit här!

  Och vill ni se ännu mer och fler av mina bilder finns det massor på min hemsida: www.alafoto.se

  Ha en fin dag!

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Den blyga älgen

Härom dagen var jag ute i skog och natur och då råkade jag stöta på denna ståtliga lilla älg! Han var lite blyg så han försökte stå stilla som en staty och dessutom gömma sig bakom bladverket! Men jag såg honom ändå!  ;) Men surt nog fick jag inte en perfekt bild på honom, trots att han var väldigt nära, statystillig och tittade rakt på mig! Dumma löv!! Men jag är ändå nöjd och hoppas ni tycker bilden är okej! Det syns ju i alla fall vad det föreställer, eller hur?

algen

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Violen på Brandholmen - juli 29, 2014 - 8:29 f m

Mer än OK tycker jag! Inte lätt att komma så nära en älgkalv, du hade verkligen tur!
Ha det bra i värmen!

Anemonen - juli 29, 2014 - 9:04 f m

Oh ja visst syns det och den är i mitt tycke utmärkt. Själv har jag aldrig lyckats fånga någon i vilt tillstånd så det får för min del bli en resa till Smålandet där de har ett viltreservat för de älgarna är väldigt kärvänliga.:D

Mormor - juli 29, 2014 - 9:52 f m

H*n så ikke så sur ut :)
Ha en vakker dag.

http://www.starbear.no/mormor/2014/07/29/surt-sa-tirsdagstema/

paula i pörtet - juli 29, 2014 - 1:22 e m

Inte kan du vara sur över att hon var lite försiktig och blyg, fotot blev jättefint, och vilka ögonfransar! Själv vill jag helst inte möta älgen i skogen dom är ju hur stora som helst…

Siwan - juli 29, 2014 - 4:27 e m

Hej.
Jag tycker det blev en jättehärlig bild med all grönskan runt älgen, visst är dom mäktiga bara dom inte kommer för nära. Ha en bra dag.

Freja - juli 29, 2014 - 6:40 e m

Åhh, så coolt! Älgar är så vackra och ståtliga, men jag skulle inte vilja komma för nära, för de väjer inte för en pluttig människa och klövarna är rätt vassa…

Klimakteriehäxan - juli 30, 2014 - 7:34 e m

Så nära du kom! De är stora, älgarna – även de ”små” …

Paris

Idag har jag träffat fina Paris som är min brors familjs hund. Min bror Magnus och Pernilla tillsammans med Paris var hos min mamma. Och så jag så klart och där passade jag på att ta lite fina bilder på Paris! Här kommer några av mina favoriter!

Hundfotograf – Hundporträtt – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Charlotta - juli 27, 2014 - 4:43 e m

Så fina porträtt på vovven. En äldre gentleman tycker jag mig se. Söt som socker. :)

Hipp Hipp Hurra för Vippan!

Idag fyller min fina Vippan 6 år! Det känns som det var en evighet sedan jag hämtade hem henne och någonstans i min hjärna tror jag hela tiden att hon är åtta år men det är hon inte! Hon är bara 6 år och just idag!:)

Hon har så mycket humör! Både på gott och mindre gott! Hon älskar att sitta i knät och bli kelad med…kliad bakom öronen! Hon är den av mina kissar som är mest lättlärd och hon skulle lätt kunna lära sig konster! Hon kan en del redan och jag är så stolt över henne!
Idag är det hennes dag och det firar vi med massor av extrakärlek, god mat, godis och hon får bestämma allt här hemma!:)

vippan_fodelsedag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Gärdsmygen - juli 26, 2014 - 7:37 f m

Så vacker hon är! Tack för din fina och omtänksamma kommentar Annelie! Den värmer.

Freja - juli 26, 2014 - 5:07 e m

Massor av grattis i efterskott här, på insta grattade jag ju på dagen! Dina katter är så otroligt fina, det är skönt att det finns fler än mig som lever med katterna som familjemedlemmar!

Adine - juli 28, 2014 - 12:16 f m

Men ååh, hur kunde jag missa Vippans födelsedag! :O Du får hälsa och gratta i efterskott från mig! :)