A'la Foto – Fotograf i Linköping bio picture
 • Välkommen till A’la Foto!

  Vad roligt att ni hittat hit till mitt lilla tillhåll på nätet. Här kommer ni hitta vackra bilder som främst kännetecknas av ljuvliga, starka färger och stormande känslor men även mjuk romantik!

  Titta runt och njut av allt uppiggande och om ni får lust får ni gärna lämna en liten kommentar så jag vet att ni varit här!

  Och vill ni se ännu mer och fler av mina bilder finns det massor på min hemsida: www.alafoto.se

  Ha en fin dag!

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mina rara modeller!

Jag har fått lite nya grejer att leka med hemma här, nämligen två nya bakgrunder! Så jag var tvungen att testa dem direkt och här kommer resultatet! Självklart fick mina fina katter vara modeller och det gör de så bra!

TACK snälla Frida för att du hjälpt mig fixat detta tillsammans med C och L! Jag är så glad och tacksam och väldigt VÄLDIGT nöjd! Visst blev det fint?

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Evelina - maj 10, 2016 - 12:42 e m

Oj, dina katter är verkligen jätte fina :)

Söta Saga!

Idag har Saga och jag varit ute tillsammans och suttit och myst på en filt! Farmor var med också och det var jättemysigt! Här kommer några bilder på söta Saga!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Nukke - maj 8, 2016 - 11:02 f m

Härliga bilder !!! (vi har Morsdag i dag i Finland ) och tack för din komment. Jag tänkte att nu skall jag lägg de här Fototriss bilderna up i min blog då jag saknar så homla mycket Fototriss !!!

Tufsen och vitsipporna!

För ungefär en vecka sedan fotograferade jag Saga i vitsippsbacken (Se här). Idag har jag varit på samma plats men med min ässkade Tufsen! Det är fortfarande häpnadsväckande mycket vitsippor som är fantastiskt fina och så Tufsen. Kan det bli annat än fina bilder då?

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
kiki freese - maj 2, 2016 - 6:07 f m

Ååå, visst är det når speciellt med vitsippor. Sen den här lilla gullisen dessutom.
/Kiki

KajsaLisa - maj 2, 2016 - 10:46 f m

Katten matchade verkligen vitsipporna, snyggt.

Helen - maj 2, 2016 - 6:59 e m

Jag kan bara säga WOW så vackra bilder!

Marit Johansson - maj 3, 2016 - 2:49 e m

Sista bilden är så vacker att den nästan är overklig, ser ut som en bild som hör hemma i en saga..

anemonen - maj 4, 2016 - 7:39 e m

Både Saga och Tufsen är bedårande i vitsippsskogen, men jag får känslan att Saga är mer begeistrad än Tufsen….har jag rätt? Jättevackra foton är det allihop men sista bilden på Tufsen favorit här och av bilderna på Saga är bild fyra min favvo.

Nukke - maj 7, 2016 - 5:11 e m

Verkligen fina bilder blommor med katten o blommor med lilla babys !!!! By the way är du i Instagram med Fototriss bilder !! Jag är fast jag har riktigt gammal telefon (jag har hittat gamblir så jag kan sända mina bilder till Instagram. De häe skulle passa bra till veckans tema : #fototriss_färgglatt !!!!

Charlotta - maj 7, 2016 - 10:49 e m

Fina kissen! ♥