A'la Foto – Fotograf i Linköping bio picture
 • Välkommen till A’la Foto!

  Vad roligt att ni hittat hit till mitt lilla tillhåll på nätet. Här kommer ni hitta vackra bilder som främst kännetecknas av ljuvliga, starka färger och stormande känslor men även mjuk romantik!

  Titta runt och njut av allt uppiggande och om ni får lust får ni gärna lämna en liten kommentar så jag vet att ni varit här!

  Och vill ni se ännu mer och fler av mina bilder finns det massor på min hemsida: www.alafoto.se

  Ha en fin dag!

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Förlegat?

Jag vet inte om det är förlegat att ta hand om bär nu för tiden och att göra sylt men jag har aldrig gjort det förr men i år har jag varit helt tokig med att göra det! Detta är svartvinbärssylt som blev så tokgod! Och det är ju så lätt! Mycket godare än köpt!

band

79. Förlegat
(bild 216 av 365)

logga_2019

Veckans ord – band

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Anita Malta - augusti 18, 2019 - 11:39 f m

Tror att man kanske plockade och tillagade bär mer än man gör idag men inte att det är helt förlegat. Bilden är toppenfin och jag kan tro att sylten blev supergod.

"LillaSyster" - augusti 18, 2019 - 2:31 e m

Det är inte svårt att koka sylt och slipper man en massa tillsatser =) Ha en bra söndagskväll!

KajsaLisa - augusti 18, 2019 - 3:33 e m

Ser god ut utifrån också.

Vilt og vakkert - augusti 18, 2019 - 6:43 e m

Heisann, estetisk på øverste plan…

Helen - augusti 18, 2019 - 8:29 e m

Jag har gjort tvärtom. Tidigare har jag alltid kokat en massa sylt av både hallon och blåbär men inte i år. Fast svartvinbärssylt har jag aldrig gjort, kanske måste jag prova det för vi har mycket svartvinbär i år. Så vackert med röda band på burken!

Ulirka B - augusti 19, 2019 - 8:04 f m

Fint arrangerad bild. Snygg kontrast mellan det röda bandet och den gröna bakgrunden. Vinbäret nere till höger är pricken över i

Klara Ovida - augusti 19, 2019 - 4:13 e m

Wow så fin tolkning på band!Tycker det är så finurligt att rubriken på dina inlägg inte direkt knyter an till ordet i tema!
Spännande :-)

Paula - augusti 19, 2019 - 4:40 e m

Här på landet där jag bor tar man hand om bären, med äpplen är det värre. Förra årets stora äppelskörd verkade hamna ute i skogen till gagn för rådjuren och älgarna..
Svartvinbärssaft är den godaste jag vet, sylt har jag inte prövat att göra. Bandet och hela fotot är så vackert att man blir sugen att smaka