Kategoriarkiv: Hundar

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Ibland kan man ha de bästa intentionerna men hur man än gör får man baken framåt! Jag skulle på midsommaraftonen ta en bild på Malin med hennes hund Iza. Det skulle bli ett vackert porträtt där de båda lika fint tittade in i bilden och strålade av värme och kärlek! Det var bara det att dagen var hysteriskt varm och med många människor runtomkring och dessutom en ganska högintensiv hundkompis så hade Iza blivit trött och hade inte alls samma vision som Malin och jag. Mestadels tyckte Iza att det var bäst att ligga ner men ok, hon gav sittandet EN chans och det är den på bilden! Så gullig!! Så fel det kan bli ibland, men ändå blev det en väldigt kärleksfull bild! Och fina är de båda två!

tisdagstema_fel_iza

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Nära vänner

Det sägs ju att hunden är människans bästa vän och det ser man tydligt på dessa två bilder. Första bilden är Linn med hennes bästa vän Eskil. På andra bilden är Linnea med en av hennes fina hundar Rouven. Själv är jag inte helt en hundmänniska utan är mer förtjust i katter som ni kanske vet! 😉 Så sista bilden är min brorsdotters dotter Saga med min Pinocchio. Början på en fin vänskap!

nara_fototriss_2nara_fototriss_nara_fototriss_1

FOTOTRISS

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Nellie på stenen!

Nellie bestämde sig helt plötsligt att modella lite mitt framför mig och min kamera så hon hoppade upp på en sten och där stod hon och bara såg vacker ut! Det passar perfekt  till dagens trisstema som är i luften för så känns det så högt upp som hon är!:)

nellie_hundportratt

Fototriss

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Junix – Berner Sennen

I helgen som var träffade jag Junix. Junix är en stoor Berner Sennenhane på cirka ett år. Han är alltså en tonåring! Han är väldigt snäll och stor och påminner starkt om en teddybjörn. Trots sin storlek är han lite rädd av sig (det har nog med åldern att göra) men det går säkert över när han blir vuxen! Berner Sennen som ras är en underbar hund som är snäll och go och ganska lugn. I alla fall de jag träffat och det är ganska många nu! Av någon anledning så är de flesta hundar som jag får äran att fotografera just Berner Sennen! Och visst är de vackra med sina bruna detaljer i allt det svartvita!:)

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!