Kategoriarkiv: Bal & Student

För han har tagit studenten!!

För drygt två veckor sedan var det Marcus tur att springa ut i det spännande vuxenlivet. Marcus är min brorson och han tog studenten den 10 juni! Han har gått i Norrköping på Film- och Musikgymnasiet. Här kommer en kavalkad av bilder att njuta av.

Varmt GRATTIS Marcus! Nu väntar Australien med dess utmaningar. Hoppas du kommer få det fantastiskt där när du nu ska åka dit och studera i två år! :O)

Bliderna är klickbara så tryck bara på en bild så kommer de upp i ett litet fönster!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anemonen - Avslappnat och skönt var det här och jag hoppas han kommer in på de utbildningar han önskar och får det jobbet som han drömmer omjuni 29, 2016 – 12:59 e m

A’la Foto: Studentporträtt

Nu har jag uppdaterat sidan studentporträtt med fina Eleonore som tog studenten förra året. Hon valde att få sina studentporträtt fotograferade på  hösten och även i en lite mer färgglad miljö med graffiti. Titta gärna in och se om du hittar någon favorit!

www.alafoto.se -> portfolio -> människor -> Vi har tagit studenten

studentportratt_linkoping_eleonorestudentportratt_linkoping_eleonore1

Studentporträtt – Studentfotografering – Linköping – Abiturientbal – balporträtt – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Linköpings bal 2015

Snart är det dags för abiturientbalerna här i Linköping. Den 23 maj är den första och följs av två ytterligare. Hela staden fylls av vackra balklänningar, snygga frackar och fina och glada människor uppklädda till tårna. Ett minne för livet för en student!

På bild är vackra Eleonore som dansade bal förra året. Tidigt på morgonen träffades vi för att föreviga hennes baldag med fina porträtt. Dessa är tagna i Trädgårdsföreningen ( där de senare på eftermiddagen samlas igen för att ha picknick innan det bär i väg på rännstensgång genom stan och dansa på torget!)

Är ni intresserade av att bli förevigade på er baldag är ni varmt välkomna att höra av er via mäjl: anneli@alafoto.se eller via meddelande här nedanför!

balen_linkoping_studenten_portratt_

Balporträtt – Linköpings bal – Studentporträtt – Rännstensgång- Porträttfotografering – Porträttfotograf

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Madde - Åh, så vackra bilder :)maj 21, 2015 – 2:38 e m

Balporträtt Linköping 2015

Snart dags för abiturientbalerna i Linköping. Den tid precis innan studenten där studenterna får lära sig dansa vals och sedan ha vackra klänningar och frack på sig och gå rännstensgången i Linköping och visa upp sig! Det är så vackert med hundratals klänningar i regnbågens alla färger och så de stiliga pojkarna som för! Detta är något som är värt att föreviga. Fina balporträtt på sig själv eller med sin partner! Det finns inte mycket tid den dagen så passa på att boka så snart som möjligt så att ni vet att ni får just den fotograf ni önskar (vilket självklart är jag 😉 )

Och jag vet att det tas porträtt på paren av en fotograf på plats men det blir så mycket mer personligt att ta en stund på förmiddagen eller den tid som finns för att göra sina egna, personliga porträtt. Det kommer vara bland de käraste minnen du/ni kommer ha kvar från denna ljuva tid!

balen_linkoping_studenten_portratt

På bild: Eleonore som dansade bal 2014. Vi träffades i trädgårdsföreningen på förmiddagen och skapade magi innan hon gick vidare till allt annat som dagen hade att erbjuda!

Balporträtt – Abiturientbalen – Linköping – Östergötland – Studentporträtt – A’la Foto #bal2015 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Madde - vilken vacker bild:)maj 21, 2015 – 2:36 e m

A’la Foto: Balporträtt

Nu är äntligen vackra Beatrices bilder uppe på min hemsida! Hon sade sig vara en riktig pojkflicka men det ser man verkligen inte ett spår av på dessa bilder. Hon är så otroligt vacker och det var så roligt att få fotografera hennes balporträtt. Abiturientbalen i Linköping är något väldigt stort och denna dag är värd att föreviga!

Titta gärna in och se alla hennes bilder och många fler!

www.alafoto.se -> portfolio -> människor -> Vad är en bal på slottet?

bea_bal_linkopingbea_bal_linkoping_1

Balporträtt – Studentporträtt – Linköping – Balfotografering – Studenten – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mormor - Nydelige portretter :)

Blomsten er en rosa Calandiva :)
Ha en fin dag-februari 14, 2015 – 7:26 f m

Madde - åh, så ljuvliga bilder:D Som från en sagafebruari 23, 2015 – 2:56 e m