Kategoriarkiv: Landskap

Julkalender: Det finns inget dåligt väder

Något som jag blivit väldigt populärt i år är tydligen att vinterbada. Eller ja, bada året runt. Jag är helt övertygad om att det är supernyttigt för kroppen att kallbada. Kicken man får av det är otrolig. Dessutom mår man så bra efteråt! Men jag har aldrig varit med om att så många kallbadar som i år! Har det med pandemin att göra? Eller vad är det som gör att så många gör det just i år? Jag önskar att jag gjorde det men vågar faktiskt inte. Jag är ju sjuk och just nu är jag ganska genomfrusen. Egentligen skulle det nog vara bra men det finns ändå en tvekan. Hade jag någon som jag kände som ville bada med mig hade jag nog gjort det! Jag går gärna i med benen. Så, det finns tydligen inget dåligt väder för att bada! Kallbadar ni?

dimmanrullarin

46. Det finns inget dåligt väder
(bild 71 av 183)

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Claes Petterson - Den där är väldigt representativ för hur vi haft det här under lång tid nu :)december 10, 2020 – 1:16 e m

Sol, vind och vatten

Jag ska inte skriva att jag längtar tillbaka till detta (även om jag faktiskt gör det!) för nu är det höst och snart är det vinter och jul! Allt som är härligt innan detta kommer tillbaka! :O)

solvindvatten

276. Sol, vind och vatten
(bild 266 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anita Malta - Fint och rogivande. Snygga färger och härligt ljus.november 13, 2019 – 1:53 e m

Claes - Håller med Anita :)november 19, 2019 – 12:16 e m

Höstlikt

Även i år kämpar jag mot klockan när det gäller att hinna med utmaningen! Men mitt största problem är jag att inte vill lägga in nytt förrän alla inlägg har fått åtminstone en kommentar! Så vill ni hjälpa mig så kommentera gärna så ofta och mycket ni kan och gärna på de bilder som inte har någon kommentar! Jag vet att det är lite knäppt att tänka sig vara så beroende av andra människor men det är något i min själ som gör ont när en bild inte får en enda kommentar! Det är inte så mycket för att jag vill ha beröm utan mera bekräftelse att någon har sett min bild! Hoppas ni förstår hur jag menar! Och TACK till alla som kommenterar! Ni är guld värda!

hostlikt

118. Höstlikt
(bild 261 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Stickeralla - Jag ser varenda bild, men jag är inte så bra på att kommentera 😉

Det gula i den här bilden drar verkligen ögat till sig.oktober 17, 2019 – 6:08 e m

Claes - Visst är det höstlikt :)oktober 20, 2019 – 7:10 f m

Anita Malta - Visst känns det trist när man inte får en kommentar på sina inlägg och du har gjort det lite knepigt för dig själv men jag har full förståelse. Har mindre förståelse för de deltagare som inte alls bryr sig om att besöka andra utan kör på för sig själva. Men det är egna val som vi alla har rätt att ta.

Tycker mycket om dina bilder och ska bli flitigare på att besöka din sida. Det enda är att man behöver fylla i sina uppgifter för varje inlägg vilket ibland kan kännas lite jobbigt, fast bara om det är många. För oss som har wordpress finns allt redan där. Vet inte hur det är för dig och övriga som inte har wordpress, måste du också fylla i dina uppgifter för varje kommentar?

Bilden här ovan är fantastiskt vacker och väldigt höstlik.oktober 22, 2019 – 11:33 f m

Anita Malta - Hej Anneli, du undrade vad jag menade med att du gjort det lite knepigt för dig själv. Vad jag tänkte på var att du inte gärna vill posta ett nytt inlägg om du inte fått minst en kommentar och det kan ju göra att du ibland kanske måste vänta, trots att du egentligen vill fortsätta att lägga in nya bilder.

Har som sagt full förståelse för dina tankar och som jag skrev tidigare, jag kommer att kika in hos dig oftare nu. Dels för att jag uppskattar dina bilder så mycket, tycker du är den bästa fotografen av alla deltagare. Sen blir det ju också lättare för mig att kommentera då jag inte behöver gå tillbaka till inlägg jag missat. Plus att du kan posta ett nytt inlägg då du iallafall fått en kommentar från mig.
Lycka till med fortsättningen på utmaningen!! Visst ska vi klara av att gå i mål :-)oktober 23, 2019 – 10:43 f m

Eva - Förstår dig, känner samma, man har lagt ned tid i sina bilder kul att veta att nån har sett dem.oktober 23, 2019 – 7:22 e m

MariePfoto - Vilka fina kontraster. Hösten är härlig att fotografera.oktober 24, 2019 – 11:04 f m